گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

نفتالی بنت امروز به امارات سفر می‌کند

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی امروز (یکشنبه) عازم امارات عربی متحده می‌شود و قرار است روز دوشنبه با «محمد بن زاید آل نهیان» ولیعهد ابوظبی دیدار کند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۶ - ۲۱ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 12
کد خبر: ۱۱۳۲۲۰

به گزارش راهبرد معاصر، «نفتالی بنت» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی امروز (یکشنبه) عازم امارات عربی متحده می‌شود و قرار است روز دوشنبه با «محمد بن زاید آل نهیان» ولیعهد ابوظبی دیدار کند.

طبق گزارش روزنامه صهیونیستی «هاآرتص»، بنت در اولین سفر رسمی یک نخست‌وزیر این رژیم به امارات، امروز وارد این کشور خواهد شد.

در ماه ژوئن، «یائیر لاپید» وزیر خارجه اسرائیل برای افتتاح سفارت رژیم صهیونیستی در ابوظبی به امارات سفر کرد که اولین سفر یک مقام بلندپایه صهیونیست از زمان امضای توافق ابراهیم بین دو طرف بود.

طبق این گزارش، «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی بار‌ها سفر خود به ابوظبی را به دلیل همه‌گیری ویروس کرونا به تعویق انداخته بود و در نهایت سفرش را پیش از انتخابات ۲۳ مارس لغو کرد. بنا به گزارش رسانه‌های صهیونیستی، نتانیاهو اعضای کابینه خود را از سفر به امارات تا زمانی که خودش فرصتی برای سفر داشته باشد، منع کرده بود.

سفر امروز بنت به ابوظبی در شرایطی انجام خواهد شد که در روز‌های اخیر رسانه‌های مختلف صهیونیستی از نگرانی این رژیم از نزدیک شدن امارات به ایران خبر داده‌اند.

به گزارش «میدل ایست‌آی» مقامات رژیم صهیونیستی معتقدند که روابط گرم امارات متحده عربی با ایران غیرقابل قبول است، این در حالی است که مشاور امنیت ملی امارات متحده عربی روز دوشنبه به ایران سفر و توافقنامه همکاری امنیتی چشمگیری با تهران امضا کرد.

رژیم صهونیستی که در سپتامبر ۲۰۲۰ تحت ریاست جمهوری «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق آمریکا، با امارات متحده عربی توافق عادی سازی را امضا کرد، از گرم شدن روابط میان این کشور عربی حاشیه خلیج فارس با ایران ابراز نگرانی کرده و آن را برای اسرائیل غیر قابل قبول توصیف کرده است.

یک مقام ارشد امنیتی رژیم صهیونیستی روز سه‌شنبه به روزنامه یدیعوت آحارونوت گفته بود: «نزدیکی همزمان امارات به ایران و اسرائیل غیرقابل قبول است».

«طحنون بن زاید آل نهیان» مشاور امنیت ملی امارات در تهران با «علی شمخانی» دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران و «سید ابراهیم رئیسی» رئیس جمهور ایران دیدار و گفتگو کرد.

یدیعوت آحارونوت نوشت با وجود نزدیکی امارات به تهران، روابط گرم میان امارات و اسرائیل همچنان حاکم است. این مقام صهیونیستی هشدار داد با این وجود، در صورتی که در‌ها میان تهران و امارات متحده عربی بازتر شود، کل این ماجرا به سوی بدتر شدن تغییر خواهد کرد.

روزنامه معاریو نیز آب شدن یخ روابط میان امارات متحده عربی و ایران را نگران‌کننده دانسته و به آن لقب «دیپلماسی لبخند» داده است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر