اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران

غریب آبادی: فهرست جدید تحریم افراد و نهاد‌های آمریکایی اعلام می‌شود

غریب آبادی: فهرست جدید تحریم افراد و نهاد‌های آمریکایی اعلام می‌شود غریب آبادی گفت: به زودی فهرست جدیدی از افراد و نهاد‌های آمریکایی دخیل در نقض جدی حقوق بشر که توسط ایران تحریم می‌شوند، منتشر خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۹ - ۱۸ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 09
کد خبر: ۱۱۲۸۳۹
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر، کاظم غریب آبادی، معاون امور بین‌الملل قوه قضائیه و دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران، به دنبال تحریم اخیر برخی اشخاص حقیقی و حقوقی ایرانی توسط آمریکا و به بهانه‌های واهی نقض حقوق بشر، گفت: این اقدام آمریکا در ادامه همان سیاست شکست خورده فشار حداکثری علیه ملت ایران و استفاده ابزاری از تحریم برای تحقق اهداف سیاسی است.

غریب آبادی افزود: رژیمی که به تعبیر کارشناسان و گزارشگران ویژه سازمان ملل با اعمال تحریم‌های یکجانبه و غیرقانونی علیه ملت ایران، حقوق بنیادین شهروندان ایرانی را به مخاطره انداخته و دسترسی بیماران به دارو و تجهیزات درمانی را منع کرده، چگونه به خود اجازه می‌دهد که مدعی دفاع از آزادی و حقوق بشر در ایران باشد؟! این امر به هیچ وجه قابل قبول نیست و بیشتر شبیه یک طنز تلخ است.

دبیر ستاد حقوق بشر کشورمان با اشاره به اینکه رژیم آمریکا در زمینه نحوه رفتار با معترضان و اجتماعات مسالمت آمیز، خود در مقام متهم قرار دارد و باید نسبت به برخورد وحشیانه پلیس این کشور با معترضان داخلی به افکار عمومی جهان پاسخ دهد، گفت: جورج فلوید تنها یک مورد از بی‌شمار انسان‌هایی است که به بدترین شکل ممکن در انظار عمومی توسط پلیس کشته شد، بدون اینکه عدالت در قبال آن اجرا شود. به اذعان کارشناسان و گزارشگران ویژه حقوق بشر، خشونت پلیس آمریکا با جامعه رنگین پوست این کشور به ویژه سیاه‌پوستان، بیانگر نژادپرستی نظام‌مند، سیستماتیک و نهادینه است.

غریب آبادی در ادامه تصریح کرد: وضعیت اسفبار زندان‌های آمریکا ازجمله خشونت‌های رفتاری با زندانیان، جمعیت زیاد زنان در زندان‌ها، شکنجه‌های غیرانسانی و رفتار‌های تحقیرآمیز با زندانیان، انجام آزمایشات پزشکی بر روی افراد زندانی و دیگر اقدامات خشونت‌بار، نشان‌دهنده نقض جدی حقوق زندانیان و وضعیت اسفناک زندان‌های این کشور است.

معاون امور بین‌الملل قوه قضائیه و دبیر ستاد حقوق بشر، در پایان اعلام کرد: بزودی فهرست جدیدی از افراد و نهاد‌های آمریکایی دخیل در نقض جدی حقوق بشر که توسط ایران تحریم می‌شوند، منتشر خواهد شد./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
ایران تایپیست
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۴۸ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۸
0
0
سپاس از سایت خوب و عالی راهبرد معاصر با ثبت مطالب آپدیت در سایت
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار