قیمت طلا امروز ۳ آبان ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ هر مثقال طلای ۱۸ عیار ۱۱۲ میلیون تومان شد عرضه اولیه شتبریز چهارشنبه ۶ آبان ۱۴۰۵؛ قیمت، سهمیه و جزئیات کامل خبر جدید درباره افزایش مبلغ کالابرگ برای همه دهک‌ها بلیط هواپیما گران شد؟ تخم‌مرغ شانه‌ای ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزار تومان/ تخم مرغ زرده پررنگ ۱۰۰ هزار تومان گران‌تر آخرین نرخ ارز دلار، طلا و یورو امروز یکشنبه ۳ آبان ۱۴۰۵/ کاهش قیمت طلا/ سکه گران شد آخرین وضعیت اختلال برق در جزیره کیش قیمت سکه امروز ۲ آبان ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ هر قطعه سکه ۲۶۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان شد قیمت طلا امروز ۲ آبان ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ طلای ۱۸ عیار ۲۵ میلیون و ۵۷۶ هزار تومان قیمت خورد قیمت دلار، یورو و انواع ارز‌ها امروز ۲ آبان ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ دلار ۲۶۸ هزار ۵۰۰ تومان شد+ جدول واریز سود سهام عدالت ۱۴۰۵؛ آخرین وضعیت و زمان پرداخت آخرین قیمت طلا شنبه ۲ آبان ۱۴۰۵؛ جزییات عقب‌نشینی سنگین بازار طلا جزییات کامل وام بازنشستگان با سود ۴ درصد؛ چه کسانی واجد شرایط هستند؟ تأیید بانک مرکزی برای مجوز پلتفرم‌های فروش آنلاین طلا و تعیین ساعت فعالیت حذف شد + جزئیات آخرین قیمت سکه امروز شنبه ۲ آبان ۱۴۰۵ | سکه امامی و پارسیان چند؟ آخرین قیمت دلار عصر امروز ۲ آبان ۱۴۰۵

وزیر صمت: بازار خودرو متعادل می‌شود/ هر هفته یک پیش فروش خودرو

وزیر صمت: بازار خودرو متعادل می‌شود/ هر هفته یک پیش فروش خودرو فاطمی امین گفت:امیدواریم با عرضه این ۲۶۰ هزار دستگاه خودرو تا پایان سال، بازار خودرو متعادل شود.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۵ - ۱۹ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 10
کد خبر: ۱۱۲۹۵۳

به گزارش راهبرد معاصر سید رضا فاطمی امین ظهر امروز در سفر به بروجرد در جمع خبرنگاران اظهار داشت: امروز از تعدادی واحدهای تولیدی بروجرد بازدید شد اما در کشور در حوزه های مختلف چالش هایی وجود دارد که باید با اولویت بندی حل شود که نقدینگی، تملک واحدها در بانک و فروش و بازار یابی بخشی از این موضوعات است.

وی افزود: در وزارت صنعت تمام مسائل که مربط به این بخش است را احصا کردیم به طوری که 220 مسئله در بخش ها های مختلف شناسایی و راه حل هایی برنامه ریزی شده است.

وزیر صمت تصریح کرد: در کشور 80 هزار واحد صنعتی، پنج هزار واحد معدنی داریم و کار ما این است که مسائل به طور کلی شناسایی و راه حل هایی ارائه شود البته عمدتا مسائلی است که در همه جای کشور تقریبا یک مدل است و تلاش می شود تا مشکل مواد اولیه و تا حدی سرمایه در گردش را حل کنیم.

فاطمی امین خاطر نشان کرد: در همین راستا با همکاری بانک مرکزی، تامین مالی زنجیره ای ابلاغ شد که در بانکهای دیگر اجرایی شود که این نوید به تولید است که دسترسی به سرمایه را تسهیل می کند که تا پایان سال به صورت پایلوت اجرایی می شود ولی در سال آینده خیلی از مسائل برطرف می شود.

وی با اشاره به واحدهای صنعتی بروجرد بیان کرد: سامان کاشی مشکلاتی داشته و به سمت ورشکستی رفته ولی شرکتی اجاره کرده و مبلغی حدود 50 میلیارد تومان جزء سفر آوردیم که تا پایان سال احیا شود.

وزیر صمت با اشاره به افزایش قیمت خودرو گفت: از اول سال تاکنون قیمتها تثبیت شده بود اما باید به تولید کمک کرد که هم کیفیت را ارتقا دهد و هم افزایش تولید داشته باشد که با برنامه ای که تنظیم شده قرار شد از هفته بعد، هر هفته در روزهای دوشنبه و سه شنبه یک روز ایران خودرو و یک روز سایپا پیش فروش می کنند که تا پایان سال، 130 هزار دستگاه تحویل داده می شود.

فاطمی امین خاطر نشان کرد: همچنین130 هزار دستگاه خودرو برای سال آینده پیش فروش می شود و قیمت خودروها 18 درصد گران شده و با توجه به تورم حدودا نصف بوده است.

وی بیان کرد: امیدواریم با عرضه این 260 هزار دستگاه خودرو تا پایان سال، بازار خودرود متعادل شود./تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار