حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

بیانیه وزرای خارجه انگلیس و آمریکا درباره ایران

وزارت امور خارجه انگلیس در بیانیه‌ای از دیدار و گفت و گوی وزیر امور خارجه این کشور با همتای آمریکایی اش درباره موضوعات مختلفی از جمله توافق هسته‌ای خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۱ - ۲۰ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 11
کد خبر: ۱۱۳۰۸۵

به گزارش راهبرد معاصر، «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا روز شنبه با «لیز تراس» همتای انگلیسی خود درباره مذاکرات وین و برنامه هسته‌ای ایران گفتگو کردند.

به نوشته وبگاه دولت انگلیس: «دو طرف درخصوص حمایت از اوکراین توافق کرده و در زمینه استقرار نیرو‌های روسی در مرز‌های اوکراین ابراز نگرانی کردند».

بلینکن و تراس در این دیدار که در حاشیه نشست گروه هفت انجام شده است مدعی شدند: «هرگونه حمله از طرف روسیه، اشتباهی راهبردی خواهد بود که عواقبی جدی را به‌دنبال خواهد داشت».

در ادامه بیانیه دولت انگلیس آمده است، در دیدار وزرای امور خارجه انگلیس و آمریکا «بر لزوم تعامل معنادار ایران در زمینه توافق هسته‌ای تأکید شد».

اندکی بعد وزارت امور خارجه آمریکا نیز اعلام کرد، بلینکن با سه کشور اروپایی عضو توافق برجام (تروئیکا) درباره مذاکرات وین گفتگو کرده است.

ادعای بلینکن و تراس علیه روسیه در حالی بیان شده است که مسکو بار‌ها جوسازی‌های اخیر غربی‌ها درباره قصد این کشور برای حمله به اوکراین را رد کرده است.

از سوی دیگر، طرف‌های غربی توافق برجام در تلاش هستند هم‌زمان با شروع مذاکرات وین برای رفع تحریم‌های ایران، توپ را در زمین ایران انداخته و عزم ایران برای حصول توافق را کمرنگ جلوه دهند.

در همین خصوص، «علی باقری» معاون سیاسی وزیر امور خارجه و رئیس هیأت مذاکره کننده ایرانی در مذاکرات ایران و گروه ۱+۴ برای رفع تحریم‌ها دیروز (جمعه) در جمع خبرنگاران درباره جدیت ایران در مذاکرات گفت: «این‌که ایران در وین حضور دارد و در حال مذاکره است نشانگر جدیت ایران است».

«حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران نیز امروز (شنبه) تأکید کرد: «در حوزه بی اثر کردن و لغو تحریم‌ها دو ماموریت مهم به دستگاه دیپلماسی سپرده شده است. ما موظفیم که مجاهدت کنیم و با رویکردی انقلابی و جهادی هم در مسیر بی اثر کردن تحریم‌ها به این شعار و سیاست دولت آقای دکتر رئیسی که توسعه پایدار اقتصادی بدون نگاه به مذاکرات وین را دنبال می‌کنند، به این سیاست و تحقق این سیاست کمک کنیم».

امیرعبداللهیان اضافه کرد: در عین حال وظیفه ذاتی دستگاه دیپلماسی است که برای لغو و از بین بردن و از میان برداشتن تحریم‌های ظالمانه و یکجانبه آمریکا همه سعی، تلاش، دانش و تجربه دیپلماتیک خود را به کار بگیرد برای این‌که از این مرحله نیز ان‌شاءالله و به لطف خدا با رهنمود‌های مقاممعظم رهبری و رویکردی که رئیس جمهور دارند بتوانیم از این گردنه نیز کشور را عبور بدهیم»./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار