پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

بلینکین: دیپلماسی در قبال ایران بهترین گزینه است

بلینکین: دیپلماسی در قبال ایران بهترین گزینه است وزیر امور خارجه آمریکا گفت ایالات متحده به دیپلماسی با ایران ادامه می‌دهد، زیرا این یکی از بهترین گزینه‌های موجود است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۲ - ۲۳ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 14
کد خبر: ۱۱۳۵۸۱

به گزارش راهبرد معاصر، «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا امروز (سه‌شنبه) گفت که ایالات متحده به دیپلماسی با ایران ادامه می‌دهد، زیرا این یکی از بهترین گزینه‌های موجود است.

بلینکن که در یک کنفرانس خبری در اندونزی سخن می‌گفت، در ادامه به تکرار ادعای موجود بودن گزینه‌های دیگر در قبال ایران پرداخت و گفت: آمریکا در حال آماده‌سازی گزینه‌های جایگزین در صورت شکست «مذاکرات هسته‌ای» با ایران است.

به گزارش رویترز، وی افزود واشنگتن به طور فعال با متحدان و شرکای خود در مورد گزینه‌های جایگزین تعامل دارد.

پیش‌تر، «جالینا پورتر» معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در کنفرانس خبری در جمع خبرنگاران اعلام کرد، برای قضاوت درباره اینکه رویکرد ایران «سازنده‌تر» شده است یا نه هنوز خیلی زود است.

این مقام ارشد وزارت خارجه آمریکا همچنین مدعی شد:، اما من این را خواهم گفت که اولویت ما احیای سازنده این مذاکرات با همه طرف‌هایی است که به دنبال دستیابی و اجرای بازگشت سریع و متقابل به پایبندی به برجام هستند.

اظهارات مقام‌های آمریکایی درباره وضعیت جاری مذاکرات در وین در حالی است که از پنجشنبه هفته گذشته گفتگو‌ها در پایتخت اتریش از سر گرفته شده است.

«علی باقری» مذاکره کننده ارشد جمهوری اسلامی ایران صبح امروز (سه‌شنبه) درباره مذاکرات جاری در وین بین ایران و گروه ۱+۴ (آلمان، فرانسه، انگلیس، چین و روسیه) توضیحاتی ارائه داد.

باقری در توییتی نوشت: «بعضی بازیگران به جای دیپلماسی واقعی به عادت مقصرنمایی خود پافشاری می‌کنند. ما سریعا پیشنهادهای‌مان را ارائه کردیم و به نحوی سازنده و منعطف تلاش کردیم تا اختلافات کم شود.
‏وی افزود: دیپلماسی، خیابانی ۲ طرفه است. اگر اراده‌ای برای جبران خطای مقصر باشد، راه برای توافق خوب سریع هموار می‌شود».

مذاکره‌کننده ارشد جمهوری اسلامی ایران پیش از این نیز در اظهاراتی با بیان اینکه «درباره موارد اختلافی تاکنون هیچ پیشنهاد و ابتکاری از طرف مقابل دریافت نکرده‌ایم»، گفتگو‌های جاری در وین را مثبت و رو به جلو خوانده بود./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار