دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

بلینکین: دیپلماسی در قبال ایران بهترین گزینه است

وزیر امور خارجه آمریکا گفت ایالات متحده به دیپلماسی با ایران ادامه می‌دهد، زیرا این یکی از بهترین گزینه‌های موجود است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۲ - ۲۳ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 14
کد خبر: ۱۱۳۵۸۱

به گزارش راهبرد معاصر، «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا امروز (سه‌شنبه) گفت که ایالات متحده به دیپلماسی با ایران ادامه می‌دهد، زیرا این یکی از بهترین گزینه‌های موجود است.

بلینکن که در یک کنفرانس خبری در اندونزی سخن می‌گفت، در ادامه به تکرار ادعای موجود بودن گزینه‌های دیگر در قبال ایران پرداخت و گفت: آمریکا در حال آماده‌سازی گزینه‌های جایگزین در صورت شکست «مذاکرات هسته‌ای» با ایران است.

به گزارش رویترز، وی افزود واشنگتن به طور فعال با متحدان و شرکای خود در مورد گزینه‌های جایگزین تعامل دارد.

پیش‌تر، «جالینا پورتر» معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در کنفرانس خبری در جمع خبرنگاران اعلام کرد، برای قضاوت درباره اینکه رویکرد ایران «سازنده‌تر» شده است یا نه هنوز خیلی زود است.

این مقام ارشد وزارت خارجه آمریکا همچنین مدعی شد:، اما من این را خواهم گفت که اولویت ما احیای سازنده این مذاکرات با همه طرف‌هایی است که به دنبال دستیابی و اجرای بازگشت سریع و متقابل به پایبندی به برجام هستند.

اظهارات مقام‌های آمریکایی درباره وضعیت جاری مذاکرات در وین در حالی است که از پنجشنبه هفته گذشته گفتگو‌ها در پایتخت اتریش از سر گرفته شده است.

«علی باقری» مذاکره کننده ارشد جمهوری اسلامی ایران صبح امروز (سه‌شنبه) درباره مذاکرات جاری در وین بین ایران و گروه ۱+۴ (آلمان، فرانسه، انگلیس، چین و روسیه) توضیحاتی ارائه داد.

باقری در توییتی نوشت: «بعضی بازیگران به جای دیپلماسی واقعی به عادت مقصرنمایی خود پافشاری می‌کنند. ما سریعا پیشنهادهای‌مان را ارائه کردیم و به نحوی سازنده و منعطف تلاش کردیم تا اختلافات کم شود.
‏وی افزود: دیپلماسی، خیابانی ۲ طرفه است. اگر اراده‌ای برای جبران خطای مقصر باشد، راه برای توافق خوب سریع هموار می‌شود».

مذاکره‌کننده ارشد جمهوری اسلامی ایران پیش از این نیز در اظهاراتی با بیان اینکه «درباره موارد اختلافی تاکنون هیچ پیشنهاد و ابتکاری از طرف مقابل دریافت نکرده‌ایم»، گفتگو‌های جاری در وین را مثبت و رو به جلو خوانده بود./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار