عکس / پزشکیان پای تخته رفت؛ تصاویری از جلسه بررسی راهکار‌های رفع ناترازی انرژی فیلم/ انهدام باند کلاهبرداری اتباع که با گروگانگیری صوری اقدام به اخاذی می‌کردند برد سخت کهکشانی‌ها مقابل آلاوز/ گلزنی کاماوینگا در روز اخراج امباپه پایان گروگان‌گیری در بهارستان؛ ۳ آدم‌ربا دستگیر شدند آتش‌بازی اعجوبه اسپانیایی در فرانسه/ آلکاراس قهرمان تنیس مونته‌کارلو شد لژیونر ایرانی در رادار پرسپولیس و تراکتور کدام ویتامین برای سلامت مغز ضروری است؟ شکست ۹ بر صفر علی ارسلان در کشتی فرنگی قهرمانی اروپا/ ناکامی قهرمان المپیک در نیمه نهایی بازداشت همخانه فراری پس از سقوط مرموز زن جوان از طبقه چهارم فیلم / پرداخت وام به بازنشستگان دوباره از سرگرفته شد تیم ملی فوتسال ایران نایب قهرمان تورنمنت تایلند شد یک جوان در آبشار شیرآباد غرق شد نقص فنی در سیستم ترمز کامیون کشنده ۵ فوتی در سنندج برجای گذاشت بُرد پرگل ملوان، فرار شمس آذر از شکست و توقف گل‌گهر رایج‌ترین علامت بیماری پارکینسون / راه کنترل علائم بیماری

زنده زنده سوختن مرد میانسال در آتش گالن‌های بنزین در تهران+ تصاویر

سخنگوی آتش‌نشانی تهران از مرگ مرد میانسال در منزل مسکونی خبر داد که پر از گالن‌های بنزین بود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۲ - ۲۱ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 12
کد خبر: ۱۱۳۲۵۷

به گزارش راهبرد معاصر، سید جلال ملکی، با اعلام خبر آتش‌سوزی مرگبار در یک ساختمان در محله اتابک، درباره جزئیات این حادثه اظهار کرد: ساعت ۱۰:۴۸ صبح امروز (۲۱ آذر) یک مورد حادثه آتش‌سوزی در یک ساختمان در محله اتابک، خیابان درخشان به سامانه ۱۲۵ آتش‌نشانی تهران اعلام شد که به‌سرعت آتش‌نشانان سه ایستگاه آتش‌نشانی با امکانات کامل از جمله خودروی حامل تجهیزات تنفسی و کف شیمیایی به محل حادثه اعزام شدند.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی تهران با اشاره به حضور سه دقیقه‌ای نخستین گروه از آتش‌نشانان در محل حادثه، افزود: محل حادثه یک ساختمان دو طبقه قدیمی به وسعت کلاً ۶۰ متر بود که ظاهر امر نشان می‌داد کاربری مسکونی دارد، اما داخل آن مقادیر زیادی بنزین در گالن‌های کوچک و بزرگ نگهداری می‌شد.

ملکی بیان کرد: به تأیید فرمانده عملیات حداقل ۴۰۰ تا ۵۰۰ لیتر بنزین در گالن‌های کوچک و بزرگ در این منزل نگهداری می‌شد که در این منزل آتش‌سوزی روی داده و ضمن سرایت به گالن‌ها، آن‌ها را نیز شعله‌ور کرده بود.

وی با اشاره به ذوب شدن برخی از گالن‌های بنزین و شعله‌ور بودن تمام منزل، متذکر شد: آتش‌نشانان با استفاده از مقدار زیادی آب و کف عملیات اطفای آتش‌سوزی و جست‌وجو را آغاز کردند و حین عملیات با وضعیت کاملاً بی‌حال مردی حدوداً ۵۲ ساله مواجه شده، وی را سریعاً از محل خارج کرده و تحویل عوامل اورژانس دادند.

ملکی عنوان کرد: پس از بررسی اولیه مشخص شد این فرد جان باخته است، در نهایت نیز آتش خاموش، از گسترش و سرایت بیشتر به منازل اطراف جلوگیری و محل ایمن‌سازی شد.

وی بیان کرد: این مواد خطرناک اصلاً نباید در منازل نگهداری شوند، اگر به یک‌باره انفجاری در این منزل روی می‌داد حتی می‌توانست منازل اطراف را تحت تأثیر قرار دهد و تلفات بیشتری برجای بگذارد.

سخنگوی آتش‌نشانی تهران، از شهروندان خواست به هیچ عنوان این مواد خطرناک را در منازل مسکونی نگه ندارند.

/تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر