خرازی خطاب به مقام ارمنی: جزئیات مشارکت شرکت آمریکایی در مسیر ارتباطی باید روشن شود ادعای ارتش اسرائیل؛ یک فرد مهم حماس هدف قرار گرفته است جولانی سرکوب علویان سوریه را آغاز کرد ترامپ: هیچ نیروی آمریکایی به اوکراین اعزام نخواهد شد وزیر دفاع یمن: رهبران سیاسی ما تمامی تدابیر لازم را برای مقابله با دشمن صهیونیست اتخاذ کرده‌اند/ ارتش در بالاترین سطح آمادگی قرار دارد تماس السودانی با رئیس جمهور فرانسه/ هشدار درباره تبعات جنگ برای منطقه قالیباف: ماجراجویی دولت ترامپ در حوزه کارائیب را محکوم و همبستگی خود با ونزوئلا اعلام می‌کنم سرپرست نخست‌وزیری یمن انتخاب شد کالاس: تصمیم تروئیکای اروپایی به معنای پایان دیپلماسی با ایران نیست دیدار آرمن گریگوریان با سید عباس عراقچی شهادت نخست‌وزیر یمن در حمله اسرائیل به صنعاء آکسیوس: حال ترامپ خوب است؛ امروز قرار است گلف بازی کند آیا ترامپ واقعاً مرده است؟ درخواست بی‌شرمانه گروسی برای دسترسی به تاسیسات هسته‌ای ایران رئیس جمهور فرانسه: ایران باید به مذاکرات هسته‌ای بازگردد!

تکرار اتهامات واهی دبیرکل ناتو علیه ایران

دبیرکل ناتو در سفر به انگلیس به تکرار اتهامات واهی واشنگتن علیه تهران پرداخت.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۷ - ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 15
کد خبر: ۱۱۳۲۶

به گزارش راهبرد معاصر ،  ینس استولتنبرگ دبیرکل ناتو امروز چهارشنبه در سفر به انگلیس بدون ارائه هرگونه سند و مدرکی اعلام کرد که درباره «رفتار ایران» نگران است.

دبیرکل ناتو در سخنان خود تنها به ادعاهای واهی آمریکائی ها علیه تهران اکتفا کرده و از ایران خواست آنچه وی «فعالیت‌های بی‌ثبات‌کننده» در منطقه خواند را متوقف کند.

 

وی با طرح ادعائی مضحک مدعی شد: ایران باید فعالیت‌ های بی‌ ثبات کننده، حمایت از گروه‌ های تروریستی و به طور مثال برنامه موشکی‌ اش را متوقف کند!

 

این درحالیست که واشنگتن اخیراً بدون اشاره به مبارزه بی امان تهران با تروریست های مصنوع این کشور در خاورمیانه و به بهانه های واهی ایران را متهم به تنش آفرینی در منطقه کرده است!

ارسال نظر
آخرین اخبار