سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟ هجوم اتباع افغانستانی به مرز خراسان‌رضوی صحت دارد؟

مصوبه کمیسیون قضایی برای مجازات واردکنندگان اتباع غیرمجاز بیگانه به کشور

مصوبه کمیسیون قضایی برای مجازات واردکنندگان اتباع غیرمجاز بیگانه به کشور سخنگوی کمیسیون قضایی مجلس از مصوبه این کمیسیون برای تعیین مجازات درجه 6 جزای نقدی و حبس برای واردکنندگان اتباع غیرمجاز بیگانه به کشور خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۶ - ۲۱ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 12
کد خبر: ۱۱۳۳۱۷

به گزارش راهبرد معاصر سید کاظم دلخوش نماینده مردم صومعه سرا در مجلس شورای اسلامی با اشاره به نشست امروز کمیسیون قضایی مجلس گفت: در جلسه امروز ادامه رسیدگی به لایحه مبارزه با قاچاق انسان و اعضای بدن در دستورکار اعضای کمیسیون قرار داشت و موادی از آن به تصویب رسید.

وی افزود: در این جلسه اعضای کمیسیون مصوب کردن  تا برای کسانی که اقدام به وارد کردن اتباع بیگانه به صورت غیرمجاز به کشور می‌کنند، مجازات درجه 6 حبس و جزای نقدی در نظر گرفته شود.

سخنگوی کمیسیون قضایی مجلس اظهار داشت: همچنین اعضای کمیسیون مصوب کردند تا اتباع بیگانه‌ای که به صورت غیرمجاز وارد کشور می‌شوند در مرحله اول با حکم دادگاه از کشور خارج شوند.

دلخوش خاطرنشان کرد: همچنین اعضای کمیسیون مصوب کردند تا اتباع بیگانه‌ای که برای کار و به صورت غیرمجاز وارد کشور می‌شوند در مرحله اول مجازات درجه 7 حبس و جزای نقدی برای آنها در نظر گرفته شود و در مرحله دوم ضمن اعمال این مجازات وسائل کار آنها نیز ضبط شود./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار