با حکم رییس جمهور، رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان منصوب شد/ امین مقومی کیست؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا عقب‌نشینی کرد؟ جزئیات ورود خودرو‌های مناطق آزاد به سرزمین اصلی و دریافت پلاک ملی اعلام شد وزیر کشاورزی: در تامین کالا‌های اساسی هیچ تنش و مشکلی وجود ندارد سد‌های کشور ۴۲ درصد آب دارند/ ارتفاع کل ریزش‌های جوی نسبت به میانگین دوره‌های مشابه، ۴۰ درصد افت داشته حذف یارانه نقدی این سه دهک تا شهریور قطعی شد + جزئیات  سقف جدید بیمه‌نامه‌های بزرگ اعلام شد جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ معتمدیان: تبعیض منطقه‌ای در قطعی برق وجود ندارد / افزایش ساعات قطعی برق خارج از برنامه به علت فشار به شبکه برق است ازسرگیری پرواز‌های منظم باکو–تهران از اول سپتامبر رئیس کمیسیون عمران مجلس: خط انتقال آب طالقان مهرماه به تهران و البرز می‌رسد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا همچنان تحت تاثیر دلار طرح جدید فروش اقساطی خودرو ریسپکت مرداد ۱۴۰۴ + شرایط فروش

ماجرای پرداخت یارانه ۱۲۰هزار تومانی برای دهک‌های پایین چیست؟

میرکاظمی رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: بودجه تدوین شده در سال‌های گذشته منجر شده است تا تکمیل پروژه‌های عمرانی به طور متوسط حدود ۱۷ سال طول بکشد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۴ - ۲۲ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 13
کد خبر: ۱۱۳۴۷۹

به گزارش راهبرد معاصر سید مسعود میرکاظمی، رئیس سازمان برنامه و بودجه در نشست خبری بودجه ۱۴۰۱ گفت: بودجه تدوین شده در سال‌های گذشته منجر شده است تا تکمیل پروژه‌های عمرانی به طور متوسط حدود ۱۷ سال ادامه یافته است. به همین دلیل برای توزیع منابع تکمیل پروژه‌های عمرانی اولویت قرار داده شده است.

میرکاظمی گفت: دولت مکلف به اجرای قانون است. دولت در نیمه دوم امسال هم نباید از ترز ترجیحی استفاده می‌کرد. حتی حقوق ورودی هم باید در نیمه دوم امسال با ارز ETS محاسبه می‌شد که بنا بر دلایلی اتفاق نیفتاد.

او گفت: خشکسالی در کشور منجر به کاهش تولید کشاورزی شده به همین دلیل ذخایر راهبردی ۳۰ تا ۷۰ کمتر از سقف استاندارد رسیده بود بنابراین درصدد تامین آن بر آمدیم.

رئیس سازمان برنامه و بودجه تاکید کرد: با وجود این کسری‌ها باید میزان ارز ترجیحی مورد نیاز دولت به ۱۸میلیارد دلار می‌رسید. از نیمه دوم سال ۱۴۰۰ برنامه ریزی‌هایی برای واردات اقلام مورد نیاز کشور اتخاذ شد.

میر کاظمی گفت: ما اجازه مازاد استفاده از ارز ترجیحی بیش از ۸ میلیارد دلار را نداریم.

او گفت: تورم حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی طبق بررسی‌های انجام شده ۷.۶ درصد پیش بینی شده که ۶.۹ درصد آن بر اثر اصلاح پایه پولی خنثی می‌شود. امسال محدودیت استفاده از ارز ۴۲۰۰ تومانی داریم.

میرکاظمی گفت: وام ازدواج حذف نشده است، وام‌های حمایتی در یک بسته جمع شده تا دولت اختیار تدوین آیین نامه را داشته باشد. در صورت تصویب مجلس آن را تخصصی بررسی می‌کنیم. علاوه بر آن در این بودجه ۱۱ هزار میلیارد تومان برای جمعیت و جوانی جمعیت تخصیص داده‌ایم.

این مقام مسئول ادامه داد: در دولت قبل رئیس جمهور و وزرا سفر نداشتند. جمعه‌ای نیست که رئیس جمهور در تهران باشد و سفر‌های استانی ایشان در بودجه پیش بینی شده است. همچنین اضافه شدن نهاد‌هایی به زیر مجموعه نهاد ریاست جمهوری منجر به افزایش بودجه این نهاد شده است.

میرکاظمی در پایان گفت: هیچ نگاهی به دستگاه ها خاصی نداریم و بودجه بدون نگرش خاصی بسته شده است./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار