ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک
پس از دیدار با همتای ژاپنی؛

ظریف: تنها راه حفظ برجام عادی‌سازی روابط اقتصادی ایران است

وزیرامورخارجه کشورمان گفت که جامعه بین المللی برای حفظ برجام باید نسبت به عادی سازی روابط اقتصادی ایران تعهد و اقدام کند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۰ - ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 16
کد خبر: ۱۱۳۵۳
به گزارش  راهبرد معاصر ، محمدجوادظریف که به توکیو سفر کرده است پس از دیدار با همتای ژاپنی خود اظهار کرد: در این دیدار درباره شرایط کنونی منطقه، اقدامات آمریکا، نحوه حفاظت از برجام اگر جامعه بین المللی تمایلی به حفظ آن داشته باشد، صحبت کردیم.

وی یادآور شد: تارو کونو وزیرامورخارجه ژاپن در این دیدار گفت متعهد به برجام بوده و ژاپن علاقه مند است اقدامات دیپلمات خودرا برای کاهش تنش در منطقه ادامه دهد.

وزیرامورخارجه تاکید کرد: در این دیدار روش‌های کاهش تنش در منطقه و توقف اقدامات جنگ طلبانه آمریکا را توضیح دادم و اینکه جمهوری اسلامی به دنبال درگیری در منطقه نیست اما همواره از منافع خودش با تمام قدرت دفاع کرده و اکنون نیز این کار را انجام خواهد داد.
‌
ظریف عنوان کرد: همچنین تاکید شد اگر قرار است جامعه بین المللی برجام را حفظ کند باید در زمینه عادی سازی روابط اقتصادی ایران که هدف برجام بوده تعهد و اقدام کند و جز این راه روشی برای حفظ برجام وجود ندارد.
‌
ظریف قرار است صبح امروز پنجشنبه همچنین با شینزو آبه نخست وزیر ژاپن دیدار و در خصوص روابط دوجانبه، مسائل منطقه‌ای و بین المللی گفت وگو کند.

منبع : مهر
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار