ماجرای کشف یک بسته مشکوک در دفتر نتانیاهو لندن: قطعنامه گروه چهارجانبه تعهدات جدیدی برای ایران ایجاد نمی‌کند عراقچی: بسیج نهادی محدود به دوران جنگ نیست نوار مخفی که می‌تواند ترامپ را درگیر یک رسوایی لاپوشانی دیگر کند قطعنامه ضدایرانی کانادا در کمیته سوم سازمان ملل تصویب شد طرح جدید ترامپ برای اوکراین اعلام شد چین انحصار هواپیمایی ایرباس و بوئینگ را می‌شکند ریاض و واشنگتن به تفاهم تاریخی در همکاری هسته‌ای رسیدند ادعای ترامپ درباره ایران: احتمالاً به توافق برسیم وقوع انفجار‌های مجدد در شهر خان‌یونس/ ۱۴ نفر به شهادت رسیدند درخواست عراقچی از اعضای شورای حکام برای مخالفت با قطعنامه تروئیکای اروپایی هشدار ایران: فشار‌های غرب، شورای حکام آژانس را به سیاسی‌کاری کشانده است عراقچی: توافق برای صفرشدن غنی سازی هسته‌ای را خیانت می‌دانیم یک منبع آگاه: ادعای بررسی توقف غنی‌سازی از سوی ایران «کاملاً جعلی» است زلنسکی: تبادل زندانیان با روسیه را از سر می‌گیریم

خانواده سعودی خدمتکار فیلیپینی خود را به درخت بست!+ عکس

یک خانواده ثروتمند سعودی خدمتکار فیلیپینی خود را برای مجازات به درخت بست.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۹ - ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 16
کد خبر: ۱۱۳۶۶
به گزارش راهبرد معاصر ،  به نقل از روزنامه دیلی میل، یک خدمتکار فیلیپینی به نام لاوی بارویلو 26 ساله و مادر دو فرزند از چند ماه قبل در نزد یک خانواده ثروتمند سعودی در ریاض کار می کرد.

این روزنامه افزود: این خدمتکار یکی از وسایل خانه را در حیات خانه فراموش کرده بود که بر اثر آفتاب خوردگی رنگ آن عوض شده بود و خانواده سعودی به همین خاطر روز نهم ماه مه جاری خدمتکار را مجازات کرده و زیر آفتاب به درخت بستند تا بداند که آفتاب چه تاثیری می گذارد.
خانواده سعودی خدمتکار فیلیپینی خود را به درخت بست!+ عکس

یک خدمتکار فیلیپینی دیگر که در خانه کار می کرد، از این خدمتکار عکس گرفت و آن را برای سفارت فیلیپین در ریاض ارسال و تاکید کرد که صاحب خانه آنها را اذیت و به خاطر مسائل پیش پا افتاده مجازات می کند.

از سوی دیگر، وزارت امور خارجه فیلیپین نیز وارد عمل شده وبارویلو را به کشورش بازگرداند.
 
این خدمتکار بعد از بازگشت به آغوش خانواده اش گفت: از همه کسانی که به من کمک کردند، کمال تشکر را دارم و درخواست می کنم که به همه فیلیپینی های دیگر در آنجا (عربستان) کمک شود. من نگران سلامت کسانی هستند که به من کمک کرده و عکس های من را ارسال کردند و امیدوارم که نجات یابند.

حدود دو میلیون و 300 هزار فیلیپینی در کشورهای عرب خلیج فارس و شمال آفریقا مشغول به کار هستند که نیمی از آنها زن هستند.

تاکنون صدها گزارش درباره بدرفتاری، آذار و اذیت و حتی شکنجه کارگران خارجی در کشورهای عرب حوزه خلیج فارس منتشر شده است.

اکثر این کارگران خارجی از کشورهای شرق آسیا هستند که در شرایط نامناسبی در کشورهای عرب حوزه خلیج فارس کار و زندگی می کنند؛ به ویژه که قوانین این کشورها نیز به زیان آنها است و دست کارفرمایان را برای هرگونه بدرفتاری با این کارگران باز می گذارد.

منبع : تسنیم
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار