دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

خانواده سعودی خدمتکار فیلیپینی خود را به درخت بست!+ عکس

یک خانواده ثروتمند سعودی خدمتکار فیلیپینی خود را برای مجازات به درخت بست.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۹ - ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 16
کد خبر: ۱۱۳۶۶
به گزارش راهبرد معاصر ،  به نقل از روزنامه دیلی میل، یک خدمتکار فیلیپینی به نام لاوی بارویلو 26 ساله و مادر دو فرزند از چند ماه قبل در نزد یک خانواده ثروتمند سعودی در ریاض کار می کرد.

این روزنامه افزود: این خدمتکار یکی از وسایل خانه را در حیات خانه فراموش کرده بود که بر اثر آفتاب خوردگی رنگ آن عوض شده بود و خانواده سعودی به همین خاطر روز نهم ماه مه جاری خدمتکار را مجازات کرده و زیر آفتاب به درخت بستند تا بداند که آفتاب چه تاثیری می گذارد.
خانواده سعودی خدمتکار فیلیپینی خود را به درخت بست!+ عکس

یک خدمتکار فیلیپینی دیگر که در خانه کار می کرد، از این خدمتکار عکس گرفت و آن را برای سفارت فیلیپین در ریاض ارسال و تاکید کرد که صاحب خانه آنها را اذیت و به خاطر مسائل پیش پا افتاده مجازات می کند.

از سوی دیگر، وزارت امور خارجه فیلیپین نیز وارد عمل شده وبارویلو را به کشورش بازگرداند.
 
این خدمتکار بعد از بازگشت به آغوش خانواده اش گفت: از همه کسانی که به من کمک کردند، کمال تشکر را دارم و درخواست می کنم که به همه فیلیپینی های دیگر در آنجا (عربستان) کمک شود. من نگران سلامت کسانی هستند که به من کمک کرده و عکس های من را ارسال کردند و امیدوارم که نجات یابند.

حدود دو میلیون و 300 هزار فیلیپینی در کشورهای عرب خلیج فارس و شمال آفریقا مشغول به کار هستند که نیمی از آنها زن هستند.

تاکنون صدها گزارش درباره بدرفتاری، آذار و اذیت و حتی شکنجه کارگران خارجی در کشورهای عرب حوزه خلیج فارس منتشر شده است.

اکثر این کارگران خارجی از کشورهای شرق آسیا هستند که در شرایط نامناسبی در کشورهای عرب حوزه خلیج فارس کار و زندگی می کنند؛ به ویژه که قوانین این کشورها نیز به زیان آنها است و دست کارفرمایان را برای هرگونه بدرفتاری با این کارگران باز می گذارد.

منبع : تسنیم
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار