جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

نماینده عراقی خبر داد؛ جنگ روانی و تحریک‌آمیز آمریکا علیه بغداد و تهران

یک نماینده عراقی تصمیم وزارت خارجه آمریکا برای خارج کردن کارکنان غیرضروری سفارتش در بغداد را جنگ روانی و تحریک‌آمیز علیه بغداد و تهران توصیف کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۵ - ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 16
کد خبر: ۱۱۳۸۵
به گزارش  راهبرد معاصر ، وزارت خارجه آمریکا چهارشنبه (روز گذشته) با صدور بیانیه‌ای به کارکنان «غیرضروری» سفارت خود در بغداد و کنسولگری این کشور در اربیل دستور داد، عراق را ترک کنند.

 کمیته امنیت و دفاع در پارلمان عراق به این اقدام ایالات متحده واکنش نشان داد و آن را در دامه جنگ روانی علیه جمهوری اسلامی ایران دانست.

«علی جبار» عضو این کمیته در این خصوص گفت: «درخواست وزارت خارجه آمریکا برای خروج همه مسئولان دولتی [آمریکا] که کار آنان با مسائل فوق العاده ارتباط ندارد پیام‌های متعددی دارد».

جبار تأکید کرد که «اعلام غیر مستقیم جنگ علیه ایران و تحریک طرف ایرانی با جنگ رسانه‌ای و روانی» از جمله اهداف واشنگتن درباره این اقدام است.

وی به پایگاه خبری «المعلومه» گفت که واشنگتن می‌کوشد با خارج کردن اتباع خود، جو رسانه‌ای علیه دولت عراق ایجاد و وانمود کند که بغداد نمی‌تواند برخی از گروههای وابسته به سازمان «الحشد الشعبی» (بسیج مردمی) را کنترل کند.

این مسئول عراق با اشاره به اینکه «این تحرکات آمریکا صرفا تلاش‌های تنش‌زا و فشار به طرف ایرانی است» تأکید کرد که واشنگتن از این طریق قصد دارد بهانه‌ای برای افزایش حضور نیروهای نظامی خود در عراق پیدا کند.

واشنگتن مدعی است که وجود تهدید امنیتی برای اتباع و منافع آمریکا در عراق، دلیل اتخاذ این تصمیم است.

در روزهای گذشته رسانه‌ها و مقام‌های آمریکایی، با انتشار شایعه احتمال اعزام ده‌ها هزار نیروی آمریکایی به منطقه، تلاش کرده‌اند فزایی تنش‌آلود در قبال ایران ایجاد کنند.

با این وجود، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در واکنش به انتقادهای گسترده از گرایش‌های جنگ‌طلبانه برخی مقام‌های ارشد دولت او، گزارش مربوط به اعزام نظامیان آمریکایی به منطقه را رد کرده و بار دیگر مدعی شده که اطمینان دارد که ایران با آمریکا مذاکره می‌کند.

منبع: فارس
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار