پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها مشروط به اتخاذ «تدابیر ویژه» است کالاس: پنجره برای یک راه‌حل دیپلماتیک پیرامون برنامه هسته‌ای ایران، در حال کوچک شدن است/ تهران باید بدون تأخیر اجازه بازرسی از سایت‌های هسته‌ای را بدهند عراقچی در گفت‌و‌گو با دیپلمات‌های اروپایی: ایران تعهدات خود را انجام داده، اکنون نوبت اروپاست آمریکا در اقدامی خصمانه ۴ گروه مقاومت عراقی را به عنوان سازمان‌های تروریستی خارجی تعیین کرد  ادعای اروپا: فرصت برای یافتن راه‌حل دیپلماتیک درباره برنامه هسته‌ای ایران به‌سرعت در حال پایان است جزئیات پیش‌نویس قطعنامه ایران، روسیه و چین درباره ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای شیخ نعیم قاسم: مجروحان پیجری پیشگامان بصیرت هستند/ سقوط اسرائیل حتمی است دیدار علی لاریجانی با وزیر دفاع سعودی؛ خالد بن سلمان/گفت‌و‌گو پیرامون تحولات منطقه‌ای و تلاش‌ها برای تقویت امنیت و ثبات رایزنی وزیران خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران رئیس سازمان انرژی اتمی: سفر به وین با دستاورد‌های مهم به پایان رسید نتانیاهو: با ترامپ در کاخ سفید دیدار خواهم کرد رویترز: اولین بسته‌های کمک تسلیحاتی آمریکا تحت ریاست ترامپ به اوکراین ارسال می‌شود دبیرکل سازمان ملل: هنوز فرصت برای جلوگیری از فعال‌سازی مکانیزم ماشه وجود دارد جزئیات دیدار لاریجانی با ولیعهد عربستان سعودی

نماینده عراقی خبر داد؛ جنگ روانی و تحریک‌آمیز آمریکا علیه بغداد و تهران

یک نماینده عراقی تصمیم وزارت خارجه آمریکا برای خارج کردن کارکنان غیرضروری سفارتش در بغداد را جنگ روانی و تحریک‌آمیز علیه بغداد و تهران توصیف کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۵ - ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 16
کد خبر: ۱۱۳۸۵
به گزارش  راهبرد معاصر ، وزارت خارجه آمریکا چهارشنبه (روز گذشته) با صدور بیانیه‌ای به کارکنان «غیرضروری» سفارت خود در بغداد و کنسولگری این کشور در اربیل دستور داد، عراق را ترک کنند.

 کمیته امنیت و دفاع در پارلمان عراق به این اقدام ایالات متحده واکنش نشان داد و آن را در دامه جنگ روانی علیه جمهوری اسلامی ایران دانست.

«علی جبار» عضو این کمیته در این خصوص گفت: «درخواست وزارت خارجه آمریکا برای خروج همه مسئولان دولتی [آمریکا] که کار آنان با مسائل فوق العاده ارتباط ندارد پیام‌های متعددی دارد».

جبار تأکید کرد که «اعلام غیر مستقیم جنگ علیه ایران و تحریک طرف ایرانی با جنگ رسانه‌ای و روانی» از جمله اهداف واشنگتن درباره این اقدام است.

وی به پایگاه خبری «المعلومه» گفت که واشنگتن می‌کوشد با خارج کردن اتباع خود، جو رسانه‌ای علیه دولت عراق ایجاد و وانمود کند که بغداد نمی‌تواند برخی از گروههای وابسته به سازمان «الحشد الشعبی» (بسیج مردمی) را کنترل کند.

این مسئول عراق با اشاره به اینکه «این تحرکات آمریکا صرفا تلاش‌های تنش‌زا و فشار به طرف ایرانی است» تأکید کرد که واشنگتن از این طریق قصد دارد بهانه‌ای برای افزایش حضور نیروهای نظامی خود در عراق پیدا کند.

واشنگتن مدعی است که وجود تهدید امنیتی برای اتباع و منافع آمریکا در عراق، دلیل اتخاذ این تصمیم است.

در روزهای گذشته رسانه‌ها و مقام‌های آمریکایی، با انتشار شایعه احتمال اعزام ده‌ها هزار نیروی آمریکایی به منطقه، تلاش کرده‌اند فزایی تنش‌آلود در قبال ایران ایجاد کنند.

با این وجود، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در واکنش به انتقادهای گسترده از گرایش‌های جنگ‌طلبانه برخی مقام‌های ارشد دولت او، گزارش مربوط به اعزام نظامیان آمریکایی به منطقه را رد کرده و بار دیگر مدعی شده که اطمینان دارد که ایران با آمریکا مذاکره می‌کند.

منبع: فارس
ارسال نظر
آخرین اخبار