چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

اولیانوف: پیشرفت‌هایی در مذاکرات وین حاصل شده است

اولیانوف: پیشرفت‌هایی در مذاکرات وین حاصل شده است «میخائیل اولیانوف» نماینده روسیه در مذاکرات وین گفت که پیشرفت‌هایی در مذاکرات رفع‌ تحریم‌ها در وین حاصل شده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۲ - ۲۵ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 16
کد خبر: ۱۱۳۸۸۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ «میخائیل اولیانوف» نماینده روسیه در مذاکرات رفع تحریم‌ها در وین گفت که پیشرفت‌هایی در مذاکرات حاصل شده و امیدوار است که به زودی جزئیات آن اعلام شود.

 

او تأکید کرد: «فضای مذاکرات مثبت است و امیدواریم که در روزهای آتی نشانه‌های واضحی از این مسأله در دست داشته باشیم.»

 

اولیانوف روز گذشته نیز در مصاحبه‌ای با تعجب‌آور خواندن موضع طرف‌های اروپایی در مذاکرات وین، تیم ایرانی را بسیار آماده و سازگار با شرایط توصیف کرده بود.

 

نماینده روسیه در مذاکرات وین با بیان اینکه جریان مذاکرات طبیعی است و به احتمال زیاد به نتیجه مثبتی منجر خواهد شد، توضیح داده بود که برای روسیه و همه طرف‌های شرکت کننده در مذاکرات این مهم است که گفت‌وگو از چارچوب توافق اولیه برجام سال ۲۰۱۵ خارج نشود، چرا که روسیه با برجام پلاس مخالف بوده و اینجا صحبت فقط از بازگشت به توافق اولیه برجام است.

 

امروز نیز یک منبع مطلع  گفت: «در حالی که اروپایی‌ها در ابتدا با عدم پذیرش پیش‌نویس‌های ایران در مورد تحریم‌ها و اقدامات هسته‌ای، تنها پیش‌نویس‌های حاصل از ۶ دور مذاکره قبلی را مبنای ادامه مذاکره می‌دانستند، نهایتا پذیرفتند که متن سومی مبنا قرار بگیرد.»

 

به گفته او تا الان دو پیش‌نویس غیر رسمی از سوی آمریکایی‌ها در مورد تحریم‌ها و اقدامات هسته‌ای به ایران ارائه شده که پاسخ‌ها در ۱۲ صفحه از سوی هیئت ایرانی تهیه و با واسطه به آن‌ها داده شده است./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار