بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه

اولیانوف:نشانه‌های دلگرم کننده‌ای از سه کشور اروپایی عضو برجام به چشم میخورد

اولیانوف:نشانه‌های دلگرم کننده‌ای از سه کشور اروپایی عضو برجام به چشم میخورد نماینده ارشد روسیه در مذاکرات وین در توییتی نوشت:بنظرم نشانه‌های دلگرم کننده‌ای از سه کشور اروپایی عضو به چشم میخورد که ممکن است مذاکرات از ۲۳ دسامبر (۲ دی) زمانی که هیئت مذاکره کننده ایران آماده باشند، از سرگرفته شود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۱ - ۲۷ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 18
کد خبر: ۱۱۴۱۰۴

به گزارش راهبرد معاصر میخائیل اولیانوف، نماینده روسیه در سازمان‌های بین المللی در وین، در حساب کاربری توییتر خود از احتمال ازسرگیری مذاکرات از ۲۳ دسامبر (۲ دی) خبر داد.

اولیانوف در توییت خود نوشت: «بنظرم نشانه‌های دلگرم کننده‌ای از سه کشور اروپایی عضو به چشم میخورد که ممکن است مذاکرات از ۲۳ دسامبر (۲ دی) زمانی که هیئت مذاکره کننده ایران آماده باشند، از سرگرفته شود.»

او در ادامه خطاب به تروئیکای اروپایی گفت: «امیدواریم آن‌ها فورا این موضوع را با توجه به فوریت موضوع تایید کنند. در واقع، هیچ توجیهی برای تاخیر مذاکرات تا سوم ژانویه وجود ندارد.»

اولیانوف این اظهارات را در پاسخ به توییت لارنس نورمن، خبرنگار وال استریت ژورنال بیان کرد که گفته بود: «ما امیدواریم که ایران در موقعیتی باشد که بتواند به سرعت مذاکرات را از سر بگیرد و تعامل سازنده‌ای داشته باشد تا مذاکرات با سرعت بیشتری پیش برود.»

این در حالی است که دیروز (جمعه) دیپلمات‌های هیئت‌های ۴+۱ پس ازدیدار با هیئت ایرانی اعلامکردند که ممکن است دور بعدی مذاکرات از ۲۷ دسامبر (۶ دی) از سرگرفته شود.

گفتنی است که دور هفتم مذاکرات پس از وقفه‌ای چندماهه، در دولت جدید از ۸ آذر آغاز شد و دیروز (جمعه) پایان یافت. تیم ایران در این مذاکرات بر رفع تحریم‌های آمریکا علیه تهران و برنامه هسته‌ای کشورمان تمرکز دارد./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار