سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند اعتراف دبیرکل ناتو به همدستی در تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران بلومبرگ: کشتیرانی از طریق تنگه هرمز تقریباً متوقف شد واکنش عراقچی به سخنان موهن ترامپ علیه ایران؛ پاسخ ما، عمل ماست بقائی: ایران با قاطعیت از منافع ملی و حاکمیت خود دفاع خواهد کرد ترامپ حکومت جولانی را از فهرست حامیان تروریست خارج می‌کند / چراغ سبز واشنگتن برای کاهش تحریم‌های سوریه

اولیانوف: خروج آمریکا از برجام خودزنی بود

اولیانوف: خروج آمریکا از برجام خودزنی بود نماینده روسیه در مذاکرات وین با تشبیه خروج دولت قبلی آمریکا از برجام به خودزنی، از دیدار خود با نماینده کویت درباره برجام و گفتگو‌های امنیتی در خلیج فارس خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۷ - ۰۱ دی ۱۴۰۰ - 2021 December 22
کد خبر: ۱۱۴۷۳۴

به گزارش راهبرد معاصر، «میخائیل اولیانوف» نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین، خروج دولت سابق آمریکا به ریاست «دونالد ترامپ» از توافق هسته‌ای ایران را به خودزنی تشبیه کرد.

اولیانوف بامداد چهارشنبه در واکنش به توئیت یک خبرنگار آمریکایی که از تصمیم دولت ترامپ برای خروج از برجام انتقاد کرده بود، گفت: «دقیقا! تصمیم به خروج از برجام مانند شلیک به یکی از پا‌های آمریکا بود. البته اینکه پای چپ بود یا راست، مهم نیست».

وی سپس در توئیت دیگری از دیدار با «صادق معرفی» نماینده کویت در سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین و رایزنی درباره ایران و توافق هسته‌ای خبر داد.

این دیپلمات روس در صفحه توئیتر خود نوشت: «امروز با دوست خوبم صادق معرفی، نماینده کویت دیدار کردم. درباره وضعیت کنونی امور در مذاکرات وین به او گزارش مختصری دادم. ما همچنین درباره چشم‌انداز گفت‌گو‌های امنیتی در خلیج فارس بعد از احیای برجام صحبت کردیم».


دور جدید مذاکرات رفع تحریم‌ها در وین عصر جمعه به پایان رسید. در پایان این دور از گفتگو‌ها اصلاحات و دیدگاه‌های ایران در ۲ سند ارائه‌شده مورد پذیرش قرار گرفت و براساس اعلام «علی باقری»، مذاکره‌کننده ارشد جمهوری اسلامی ایران این ۲ سند مبنای مذاکرات آتی خواهد بود.

جمهوری اسلامی ایران اعلام کرده رفع تمامی تحریم‌ها علیه ایران، به گونه‌ای که قابل راستی‌آزمایی باشد مهم‌ترین دستور کار هیأت ایرانی را در این گفتگو‌ها تشکیل خواهد داد.

دولت «جو بایدن» به شکست سیاست موسوم به «فشار حداکثری» که دولت پیشین آمریکا پس از خروج از برجام علیه ایران به کار گرفت اعتراف کرده، اما از انجام اقدامات لازم برای عقب‌گرد از آن مسیر خودداری کرده است. اصرار دولت بایدن بر حفظ تحریم‌های دوران ترامپ، یکی از مهم‌ترین محور‌های اختلافات در دور‌های گذشته مذاکرات وین که با هدف بازگرداندن آمریکا به برجام انجام می‌شد را تشکیل می‌دهد.

«رابرت مالی» نماینده ویژه آمریکا در امور ایران نیز شامگاه شنبه ضمن ابراز امیدواری برای ادامه پیدا کردن مذاکرات وین در اسرع وقت، گفت ما با سیستمی آماده شده‌ایم که در آن هر دو طرف بدانند چه کسی قرار است چه کاری را در چه زمانی انجام دهد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار