قاهره: از حل و فصل مسالمت‌آمیز پرونده هسته‌ای ایران حمایت می‌کنیم دیدار عراقچی با رئیس‌جمهور مصر گروسی: اراده سیاسی لازم در تهران و واشنگتن برای حصول توافق وجود دارد منبع مطلع ایرانی: پیشنهاد مکتوب آمریکا بسیار دور از مبنایی منصفانه برای سازش است گردان شهدای الاقصی: تجمع خودرو‌های دشمن در خان‌یونس را هدف قرار دادیم بقائی: گزارش آژانس بزرگنمایی برخی از موارد فنی است / دوگانه رفع تحریم‌ها و توقف غنی‌سازی را نخواهیم پذیرفت دور دوم مذاکرات روسیه و اوکراین امروز در استانبول حمله یک فرد با کوکتل مولوتف به جمعیت حامی اسرای صهیونیست در کلرادو کابینه سودان منحل شد وال‌استریت‌ژورنال: کاخ سفید دستور توقف همه فعالیت‌های جدید تحریمی علیه ایران را صادر کرد حماس خواستار تشکیل کمیته حقیقت‌یاب بین‌المللی شد نبیه‌بری: حزب‌الله به آتش‌بس پایبند و با ارتش هماهنگ است واکنش اروپا به تعرفه‌های جدید آمریکا غریب‌آبادی: گزارش آژانس با هدف استفاده سیاسی بر برخی ادعا‌های بسته شده تمرکز دارد کشتاری جدید در مرکز توزیع غذا در جنوب غزه با ۳۰ شهید و ۱۲۰ زخمی

مقام آمریکایی: خروج از برجام باعث انزوای آمریکا شد

مقام آمریکایی: خروج از برجام باعث انزوای آمریکا شد یک مقام ارشد آمریکایی خروج کشورش از برجام در سال ۲۰۱۸ را اقدامی نسنجیده خواند که انزوای آمریکا را در پی داشته است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۱ - ۲۶ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 17
کد خبر: ۱۱۳۹۶۸

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از فارین پالیسی، یک مقام ارشد آمریکایی روز جمعه در گفتگوی تلفنی با خبرنگاران اذعان کرد که اقدام نسنجیده دولت ترامپ در خروج از برجام موجب انزوای آمریکا شده است.

 

این مقام آمریکایی که به‌صورت ناشناس با خبرنگاران گفتگو می‌کرد، در خصوص پیامدهای خروج آمریکا از برجام گفت: «دولت بایدن شرایطی را به ارث برد که در آن ایالات متحده منزوی شده بود. دولت قبلی بدون اینکه برنامه‌ای برای آینده داشته باشد، از برجام خارج شد و پس از آن اتفاقاتی رخ داد که بسیاری آن را پیش‌بینی می‌کردند. برنامه هسته‌ای ایران سرعت بیشتری گرفت و فعالیت‌های منطقه‌ای ایران شدت یافت.»

 

وی ادامه داد: «پس از اقدام نظامی آمریکا علیه ژنرال سلیمانی در ژانویه سال 2020 حملات به یگان‌های آمریکایی در عراق شدت گرفت. این چیزی است که دولت جدید در همان ابتدای کارش با آن مواجه بود.»

 

این مقام آمریکایی با اشاره به سیاست‌های پرهزینه و شکست‌خورده کشورش در خاورمیانه یادآور شد: «منصفانه بگویم ما اهداف جاه‌طلبانه و ماکسیمالیستی مانند دگرگونی منطقه‌ای، حاکم کردن دموکراسی از طریق ملت‌سازی، تغییر رژیم و سایر اهداف که به‌کلی از امکانات و ابزارهای ما فراتر است را در متلاطم‌ترین منطقه جهان [خاورمیانه] دنبال می‌کردیم.»

 

وی ادامه داد: «پس از درس‌های سختی که ما طی 20 سال اخیر در خاورمیانه گرفتیم، بایدن می‌خواهد پس از مشورت با شرکا و متحدانمان اهداف محتاطانه‌تری تعیین کند؛ اهدافی که با ابزارها و امکانات ما همخوانی داشته باشد.»/ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار