مرکل: درقبال ایران وحدت نظر داریم اما ضعیف عمل کردیم-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه
در مصاحبه با روزنامه زوددویچه سایتونگ؛

مرکل: درقبال ایران وحدت نظر داریم اما ضعیف عمل کردیم

صدراعظم آلمان در اظهارنظری قابل تامل ابراز خرسندی کرد که برخلاف جنگ عراق، این بار اروپا در قبال ایران موضعی متحد و مخالف با آمریکا اتخاذ کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۷ - ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 16
کد خبر: ۱۱۳۹۷
به گزارش  راهبرد معاصر ، آنگلا مرکل صدراعظم آلمان در مصاحبه با روزنامه زوددویچه سایتونگ از لزوم بازتعریف وضعیت اروپا در مواجهه با تغییرات جهان سخن گفت و از اتحاد کشورهای قاره سبز درباب موضوع ایران استقبال کرد.

با این حال، وی تاکید کرد که با وجود وحدت‌نظر، اروپا در مواجهه با مسئله ایران ضعیف عمل کرده است چراکه با توجه به نقش دلار به عنوان ارز پیشرو جهانی، علیرغم همه تلاشی که برای نجات برجام می‎کند؛ به دشواری از پس رویارویی با تحریم‎های آمریکا برمی‎آید.

با این حال، وی تاکید کرد که آلمان، فرانسه و انگلیس در قبال برجام رویکرد متفاوتی را نسبت به آمریکا اتخاذ کرده‌اند و افزود که علیرغم همه اختلاف نظرها، اروپا در این زمینه (حفظ برجام) با چین و روسیه، اشتراک منافع دارد.

وی در بخشی از اظهارات خود با اشاره به توافق هسته‎ای ایران تاکید کرد: اینکه اروپا برخلاف جنگ عراق، دیگر درقبال چنین مسئله مهمی دچار تفرقه نیست، به نوبه خود ارزشمند است.

گفتنی است فرانسه و آلمان مخالف همراهی با آمریکا در تهاجم نظامی سال ۲۰۰۳ علیه عراق بودند حال آنکه برخی دیگر از کشورهای اروپایی نظیر انگلیس و لهستان از موضع واشنگتن دفاع کردند.

منبع : مهر
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده