نماینده آمریکا در سوریه: الجولانی برای امضای توافق پیوستن به ائتلاف ضد داعش به کاخ سفید می‌رود واکنش عراقچی به ادامه کشتار در سودان مسیر‌ها مقابل افراد فراری از جنایات در الفاشر سودان بسته شده است روسیه: تماس‌های خود با دمشق را حفظ می‌کنیم عمان: ایران همواره آمادگی خود را برای مذاکرات سازنده نشان داده / سیاست منزوی کردن ایران راه حل نیست القسام ۳ جسد بدون نام را تحویل اسرائیل داد تخت روانچی‏: عمان یک همسایه قابل اعتماد و یک شریک اساسی است کمیسرعالی حقوق بشر سازمان ملل: حملات آمریکا در کارائیب غیرقانونی است آمریکا به دنبال حملات هوایی به داخل خاک ونزوئلا طرح ترامپ برای ساخت یک سالن رقص جدید در کاخ سفید یورش صهیونیست‌ها به کرانه باختری/ شهادت یک جوان فلسطینی در رام‌الله هشدار سازمان ملل درباره خطر گسترش جنگ در سودان/ هیچ منطقه‌ای امن نیست فرد شماره ۲ تحریک طالبان پاکستان کشته شد واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای دیدار مقام ارشد انصارلله با تخت روانچی
در مصاحبه با روزنامه زوددویچه سایتونگ؛

مرکل: درقبال ایران وحدت نظر داریم اما ضعیف عمل کردیم

صدراعظم آلمان در اظهارنظری قابل تامل ابراز خرسندی کرد که برخلاف جنگ عراق، این بار اروپا در قبال ایران موضعی متحد و مخالف با آمریکا اتخاذ کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۷ - ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 16
کد خبر: ۱۱۳۹۷
به گزارش  راهبرد معاصر ، آنگلا مرکل صدراعظم آلمان در مصاحبه با روزنامه زوددویچه سایتونگ از لزوم بازتعریف وضعیت اروپا در مواجهه با تغییرات جهان سخن گفت و از اتحاد کشورهای قاره سبز درباب موضوع ایران استقبال کرد.

با این حال، وی تاکید کرد که با وجود وحدت‌نظر، اروپا در مواجهه با مسئله ایران ضعیف عمل کرده است چراکه با توجه به نقش دلار به عنوان ارز پیشرو جهانی، علیرغم همه تلاشی که برای نجات برجام می‎کند؛ به دشواری از پس رویارویی با تحریم‎های آمریکا برمی‎آید.

با این حال، وی تاکید کرد که آلمان، فرانسه و انگلیس در قبال برجام رویکرد متفاوتی را نسبت به آمریکا اتخاذ کرده‌اند و افزود که علیرغم همه اختلاف نظرها، اروپا در این زمینه (حفظ برجام) با چین و روسیه، اشتراک منافع دارد.

وی در بخشی از اظهارات خود با اشاره به توافق هسته‎ای ایران تاکید کرد: اینکه اروپا برخلاف جنگ عراق، دیگر درقبال چنین مسئله مهمی دچار تفرقه نیست، به نوبه خود ارزشمند است.

گفتنی است فرانسه و آلمان مخالف همراهی با آمریکا در تهاجم نظامی سال ۲۰۰۳ علیه عراق بودند حال آنکه برخی دیگر از کشورهای اروپایی نظیر انگلیس و لهستان از موضع واشنگتن دفاع کردند.

منبع : مهر
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار