پاریس: ایران شهروند فرانسوی-آلمانی را چند روز پس از لغو حکم جاسوسی آزاد کرد روسیه: در صورت آزمایش هسته‌ای توسط آمریکا، مسکو هم اقدام می‌کند معاون حقوقی رئیس‌جمهور: حکم جدیدی در پرونده کرسنت صادر نشده است رییس جمهور: تبلیغات منفی علیه ایران مبنای واقعی ندارد ایلان ماسک: هوش مصنوعی گراک تا پایان ۲۰۲۶ یک فیلم می‌سازد دیدار لاوروف و امیرخان متقی در مسکو حماس: کاملاً آماده توقف جنگ هستیم انصار الله: حمله اسرائیل به عربستان را بعید نمی‌دانیم پیام ترامپ به خانواده‌های اسیران اسرائیلی در غزه عراقچی خطاب به ترامپ: پافشاری بیشتر بر اشتباه محاسباتی هیچ مشکلی را حل نمی‌کند پوتین: ارتش اوکراین در حال عقب‌نشینی است رئیس سازمان انرژی اتمی ایران: تولید رادیو دارو متوقف نمی‌شود سازمان ملل: باب دیپلماسی با ایران هرگز بسته نمی‌شود حماس خواستار تضمین اجرای کامل توافق پس از مرحله نخست طرح ترامپ شد قطر: دور اول مذاکرات غزه در شرم الشیخ دقیق بود
در مصاحبه با روزنامه زوددویچه سایتونگ؛

مرکل: درقبال ایران وحدت نظر داریم اما ضعیف عمل کردیم

صدراعظم آلمان در اظهارنظری قابل تامل ابراز خرسندی کرد که برخلاف جنگ عراق، این بار اروپا در قبال ایران موضعی متحد و مخالف با آمریکا اتخاذ کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۷ - ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 16
کد خبر: ۱۱۳۹۷
به گزارش  راهبرد معاصر ، آنگلا مرکل صدراعظم آلمان در مصاحبه با روزنامه زوددویچه سایتونگ از لزوم بازتعریف وضعیت اروپا در مواجهه با تغییرات جهان سخن گفت و از اتحاد کشورهای قاره سبز درباب موضوع ایران استقبال کرد.

با این حال، وی تاکید کرد که با وجود وحدت‌نظر، اروپا در مواجهه با مسئله ایران ضعیف عمل کرده است چراکه با توجه به نقش دلار به عنوان ارز پیشرو جهانی، علیرغم همه تلاشی که برای نجات برجام می‎کند؛ به دشواری از پس رویارویی با تحریم‎های آمریکا برمی‎آید.

با این حال، وی تاکید کرد که آلمان، فرانسه و انگلیس در قبال برجام رویکرد متفاوتی را نسبت به آمریکا اتخاذ کرده‌اند و افزود که علیرغم همه اختلاف نظرها، اروپا در این زمینه (حفظ برجام) با چین و روسیه، اشتراک منافع دارد.

وی در بخشی از اظهارات خود با اشاره به توافق هسته‎ای ایران تاکید کرد: اینکه اروپا برخلاف جنگ عراق، دیگر درقبال چنین مسئله مهمی دچار تفرقه نیست، به نوبه خود ارزشمند است.

گفتنی است فرانسه و آلمان مخالف همراهی با آمریکا در تهاجم نظامی سال ۲۰۰۳ علیه عراق بودند حال آنکه برخی دیگر از کشورهای اروپایی نظیر انگلیس و لهستان از موضع واشنگتن دفاع کردند.

منبع : مهر
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار