دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

نیویورک تایمز :اسرائیل توان متوقف کردن برنامه هسته‌ای ایران را ندارد

نیویورک تایمز در گزارشی نوشت:اسراییل توان انجام حمله‌ای را ندارد که بتواند برنامه هسته‌ای ایران را متوقف کند یا وقفه چشم گیری در آن ایجاد کند، حداقل می توان گفت چنین چیزی در زمانی کوتاه میسر نخواهد بود.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۰ - ۲۷ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 18
کد خبر: ۱۱۴۱۵۳

به گزارش راهبرد معاصر روزنامه نیویورک تایمز در گزارشی درباره فضاسازی‌های اخیر رژیم صهیونیستی مبنی بر تلاش این رژیم برای اقدام نظامی علیه تاسیسات هسته‌ای ایران در صورت شکست مذاکرات احیای توافق هسته ای در وین و تداوم پیش رفت برنامه هسته ای ایران، نوشت: مقامات ارشد نظامی پیشین و فعلی اسراییل می گویند، اسراییل توان انجام حمله‌ای را ندارد که بتواند برنامه هسته‌ای ایران را متوقف کند یا وقفه چشم گیری در آن ایجاد کند، حداقل می توان گفت چنین چیزی در زمانی کوتاه میسر نخواهد بود.
نیویورک تایمز می نویسد: یک مقام رده بالای امنیتی فعلی می گوید، آماده سازی برای حمله ای که بتواند به برنامه هسته ای ایران آسیبی جدی وارد کند، حداقل دو سال طول می کشد.
این روزنامه آمریکایی می افزاید: به گفته کارشناسان و مقامات رسمی، حمله ای در مقیاس کوچک‌تر که تنها به بخش هایی از برنامه هسته ای آسیب بزند، در مدت زمان کوتاه تری میسر خواهد بود اما تلاشی گسترده‌تر برای تخریب ده ها تاسیسات هسته ای در نقاط دوردست ایران‌ —چیزی که مقامات اسراییلی به آن تهدید کرده‌اند— فراتر از توان ارتش اسراییل خواهد بود.
در ادامه این گزارش آمده است: رِلیک شافیر، یک افسر بازنشسته نیروی هوایی اسراییل در این باره می گوید، این کار بسیار سخت است، حتی می توانم بگویم غیرممکن است بتوان حمله‌ای انجام داد که بتواند از پس تمامی این تاسیسات بر بیاید.
همچنین در این گزارش اشاره شده است نیروی هوایی اسراییل برای طی کردن مسافتی طولانی تا هر یک از تاسیسات هسته ای ایران، فاقد هواپیماهای سوخت‌رسان با تعداد و کارآیی لازم است و کشورهای همسایه، به طور مثال امارات متحده عربی نیز به دلیل امتناع از مداخله در چنین اقدامی حاضر به ایجاد امکان سوختگیری برای جنگنده های اسراییلی نخواهند بود.
گزارش نیویورک تایمز همچین اشاره می‌کند نیروی هوایی اسراییل به دلیل فقدان جنگنده هایی که قادر به حمل بمب های سنگرشکن باشند، قادر نخواهد بود حمله‌ای موثر انجام دهد./ایسنا

ارسال نظر