کشف دستگاه جاسوسی اسرائیل توسط ارتش لبنان گزارش‌های اطلاعاتی آمریکا؛ اهداف پوتین در اوکراین همچنان پابرجاست تشدید شکاف در دولت مستعفی یمن؛ وزرا در عدن به شورای انتقالی جنوب پیوستند تردید‌ها درباره همراهی ترامپ با ماجراجویی جدید نتانیاهو علیه ایران سناتور آمریکایی: احتمال کمی برای خلع سلاح حماس وجود دارد رایزنی وزیران خارجه ایران و پاکستان درباره آخرین تحولات منطقه حمله عربستان به مناطق مرزی یمن نماینده حزب‌الله: در قاموس ما جایی برای تسلیم شدن نیست/ حق دفاع مشروع از خود را داریم روسیه، مذاکره مستقیم با اوکراین را رد کرد سازمان ملل: داعش در افغانستان ۲۰۰۰ نیرو دارد وزیر دفاع ونزوئلا: در حال جنگ با دروغ، افترا و تهدید نظامی آمریکا هستیم تهدید وزیر اسرائیل به عملیات نظامی علیه غزه و لبنان پیش از انتخابات این رژیم مذاکره‌کننده روس در امور اوکراین وارد میامی آمریکا شد بیانیه مشترک آمریکا، قطر، مصر و ترکیه از پیشرفت در روند توافق غزه رسانه آمریکایی: حملات علیه داعش در سوریه ممکن است چند هفته ادامه داشته باشد

نامه عربستان به سازمان ملل درباره حمله پهپادی یمن و اتهام به ایران

رژیم عربستان سعودی در نامه ای به شورای امنیت مدعی شد که «مسئولیت کامل» حمله پهپادی اخیر به تاسیسات نفتی این کشور، بر عهده انصارالله یمن و ایران است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۷ - ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 16
کد خبر: ۱۱۴۱۷
به گزارش  راهبرد معاصر ، عربستان سعودی روز چهارشنبه نامه‌ای را به سازمان ملل متحد تسلیم کرد که در آن، ایران و جنبش انصارالله (حوثی‌های) یمن را در هدف قرار دادن تأسیسات نفتی خود در روز سه‌شنبه متهم کرده است.

به گزارش القدس العربی، این نامه را عبدالله بن یحیی المعلمی، نماینده دائم عربستان در سازمان ملل تحویل سازمان ملل داده است.

در این نامه عربستان مسئولیت کامل حمله روز سه شنبه به تاسیسات نفتی خود را متوجه ایران و گروه الحوثی یمن کرده و در آن آمده است که «مسئولیت کامل  حمله روز سه‌شنبه به تاسیسات نفتی عربستان سعودی بر عهده ایران و شبه‌نظامیان حوثی مورد حمایت ایران است».

در حادثه فجیره نیز که یک روز قبل از آن رخ داد و امارات اعلام کرد که چهار نفتکش در ساحل امارت فجیره «در اقدامی خرابکارانه» آسیب دیدند، عربستان سعودی اعلام کرد که دو نفتکش آسیب دیده، متعلق به ریاض است.

در همین ارتباط، عربستان سعودی و امارات عربی متحده نامه مشترکی به شورای امنیت و دبیرکل سازمان ملل آنتونیو گوترش در مورد حادثه فجیره ارائه کردند.

 ارتش یمن در پاسخ به حملات عربستان سعودی، سه‌شنبه هفته جاری طی عملیاتی پهپادی دو ایستگاه پمپاژ نفت متعلق به شرکت آرامکو در استان‌های «الدوادمی» و «عفیف» را  هدف قرار داد  و پمپاژ نفت این کشور از شرق و به غرب سعودی برای ساعاتی متوقف شد.

منبع : قارس
ارسال نظر
آخرین اخبار