سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

معلمان هر چند سال رتبه بندی می‌شوند؟

منادی گفت:دولت گفته بود هر ۶ سال رتبه‌ بندی انجام شود اما طبق مصوبه مجلس معلمان هر پنج سال رتبه‌بندی می‌شوند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۴ - ۲۸ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 19
کد خبر: ۱۱۴۳۴۲

به گزارش راهبرد معاصر رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه معلمان هر پنج سال رتبه‌ بندی می‌شوند، گفت: هر کسی که در حکم او عنوان «معلم» آمده و به او گفته شده در بخش دیگری مشغول به فعالیت باشد شامل رتبه‌بندی معلمان می‌شود.

چقدر به حقوق معلمان اضافه خواهد شد؟

علیرضا منادی سپیدان خاطرنشان کرد: با تصویب لایحه رتبه‌بندی معلمان، نه تنها از کسی حقوق کسر نمی‌شود بلکه حداقل ۷۰۰ تا ۸۰۰ هزار تومان به حقوق هر معلم اضافه می‌شود.

رئیس کمیسیون آموزش تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی افزود: اگر حقوق همه یکسان باشددر صورت مشخص شدن رتبه، به ازای هر رتبه افزایش حقوق خواهیم داشت. رتبه اول ۱۰ درصد، رتبه دوم ۱۵ درصد؛ اگر معلمی رتبه دوم باشد هم ۱۵ درصد افزایش رتبه‌بندی را دریافت می‌کند و هم ۱۰ درصد افزایش حقوق را. طبق قانون برای حقوق سقف تعیین شده و هیچ معلمی کمتر از هشت میلیون تومان حقوق نخواهد گرفت.

وی در پاسخ به اینکه آیا این امر شامل همه قراردادها می‌شود یا نه، گفت: هر کسی که در حکم او «معلمی» آمده است و معلم باشد و به او گفته شده باشد که کار دیگری هم انجام دهد مثلاً کانون را بچرخاند هم در لایحه رتبه‌بندی قرار می‌گیرد.

معلمان هر چند سال رتبه‌ بندی می‌شوند؟

منادی ادامه داد: رتبه آخر استاد معلم است و ۵۲ درصد افزایش حقوق دارد. دولت گفته بود هر ۶ سال رتبه‌بندی انجام شود اما طبق مصوبه مجلس معلمان هر پنج سال رتبه‌بندی می‌شوند.

نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی با ارائه توضیحات درباره چگونگی پرداخت حقوق براساس حکم، گفت: حقوق سر جای خود محفوظ است. در حکم، فوق العاده ویژه رتبه‌بندی اضافه می‌شود و همچنین یک تفاوت تطبیق هم می‌آید که اگر معلمی پایین‌ترین حکم یعنی آموزشیاری داشته باشد که چهار میلیون و ۴۰۰ هزار تومان می‌گیرد با توجه به اینکه گفته بودیم سقف حقوق نباید کمتر از هشت میلیون باشد، در اینجا تفاوت تطبیق مطرح و ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان تفاوت تطبیق در آن لحاظ می‌شود که این امر بازنشستگی را هم در بر می‌گیرد.

وی درباره واکنش سازمان برنامه و بودجه، گفت: رئیس سازمان برنامه و بودجه در مجلس موضوع تفاوت تطبیق را پذیرفت. نماینده دولت در مجلس گفته بود که ما قول برای ۱۴۰۰ نداده‌ایم که من اعتراض کردم و گفتم رئیس سازمان برنامه و بودجه با این امر موافقت کرد و رئیس مجلس خطاب به نماینده دولت گفت با روسای قوا به نتیجه رسیدیم که این موضوع از شهریور امسال اجرایی شود و ۲۵ هزار میلیارد تومان دیگر نیز سال آینده در بودجه قرار بگیرد.

منادی، بودجه آموزش و پرورش از ۸ درصد بودجه عمومی کشور ارزیابی کرد و گفت: گفته بودند ۱۳ تا ۱۴ درصد و حتی برخی اعلام کردند ۲۰ درصد بودجه آموزش و پرورش از محل بودجه عمومی تامین شود.

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس یازدهم ادامه داد: ۲۵ هزار میلیارد تومان هم برای بودجه ۱۴۰۱ پیش‌بینی شده است و دولت در این لایحه بودجه آن را گنجانده است. بودجه آموزش و پرورش ۱۳ درصد کل بودجه کل کشور است و رشد و ارتقای خوبی پیدا کرد./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار