ببینید/ هشدار دستگاه قضا به خریداران سکه و ارز: با احتیاط به این بازار‌ها وارد شوید سرمربی ذوب‌آهن لحظاتی بعد از دربی به بیمارستان منتقل شد آبگرمکن ۶ نفر را تا پای مرگ برد! نامه سازمان لیگ در پاسخ به استقلال؛ زمان دربی تغییر نمی‌کند تصادفات، دخانیات و استرس؛ ۳ تهدید جدی برای سلامت مردان ترکیب سپاهان و ذوب‌آهن برای دربی نصف‌جهان عوامل تأثیرگذار بر اختلالات تیروئید: تغذیه، سبک زندگی و پیشگیری اینتر رقم فروش طارمی را مشخص کرد نوشیدن چای یا سایر نوشیدنی‌های کافئین‌دار چه مزایایی دارد؟ ماتزاری به استقلال نزدیک شد واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک پزشکیان: هوایی که تنفس می‌کنیم برازنده انسان‌ها نیست/ از اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور حمایت می‌کنیم

شوک به فرهنگیان درباره حقوق ها و رتبه بندی معلمان

بنابر آنچه که معاون سازمان اداری و استخدامی کشور گفته، رتبه بندی معلم‌ها از سال آینده در فیش حقوقی آنها اثر خواهد گذاشت.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۸ - ۲۷ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 18
کد خبر: ۱۱۴۰۷۷
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از کانال اخبار و مطالبات فرهنگیان ، با وجودی که دولت و سران سه قوه بر اجرای طرح رتبه بندی توافق کرده‌اند، عرب اسدی معاون رئیس سازمان امور استخدامی نسبت به تغییرات ایجاد شده در لایحه نظام رتبه بندی معلمان انتقاد کرده و گفته: متاسفانه بار مالی برای امسال دیده نشده و دولت برای امسال اعتبار ندارد که تامین کند، ما از ابتدای سال ۱۴۰۱ در حدود ۲۵ هزار میلیارد تومان در نظر گرفتیم که در لایحه بودجه تقدیم شده است، بنابراین عدد بار مالی جدید که در پیشنهاد مطرح است، واقع بینانه نیست.

این بدان معنی است که با توجه به اعلام قبلی در خصوص اعمال رتبه بندی از شهریور ۱۴۰۰، این مهم فقط در فیش حقوقی معلمان ثبت می‌شود و منجر به پرداخت جدید و یا افزایش حقوق دریافتی نخواهد شد.

با این حال، وزیر آموزش و پرورش از این اتفاقات اظهار بی اطلاعی می کند و در گفتگو با صدا و سیما اینگونه به این خبر واکنش نشان می‌دهد: درباره اینکه اعتبار رتبه بندی تامین نشده بود صحبتی را نشنیده ام، ولی آن را پیگیری خواهم کرد. آمادگی لازم برای تنظیم و تدوین آیین نامه رتبه بندی معلمان را داریم و پس از ابلاغ قانون آن را آغاز خواهیم کرد.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
علی
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۵۹ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۹
0
0
آقای اسدی شما بامعلمان چه مشکلی دارید؟که تا صحبت ارمعلمان زحمتکش و بی ادعا میاد،همش ساز مخالف می زنید،اه معلم تو اون دنیا یقه تونو میگره،این دنیا زودگذره،به فکر آخرت باش!