رایزنی فیدان با بن فرحان و عبدالعاطی درباره تحولات غزه الجزیره: اعضا غیر دائم شورای امنیت خواستار آتش بس دائم در غزه هستند ادعای وزیر امور خارجه آلمان: ایران اعتماد از دست‌رفته را بازگرداند تایمز: انگلیس پس از پایان سفر ترامپ، کشور فلسطین را به رسمیت خواهد شناخت عربستان و پاکستان توافقنامه دفاعی مشترک امضا کردند دیدار نخست وزیر پاکستان با بن سلمان درباره جنگ غزه حمله پهپادی اسرائیل به یک خودرو در شرق لبنان؛ ۲ نفر شهید شدند حریدی‌ها تهدید خود را عملی کردند پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها مشروط به اتخاذ «تدابیر ویژه» است کالاس: پنجره برای یک راه‌حل دیپلماتیک پیرامون برنامه هسته‌ای ایران، در حال کوچک شدن است/ تهران باید بدون تأخیر اجازه بازرسی از سایت‌های هسته‌ای را بدهند عراقچی در گفت‌و‌گو با دیپلمات‌های اروپایی: ایران تعهدات خود را انجام داده، اکنون نوبت اروپاست آمریکا در اقدامی خصمانه ۴ گروه مقاومت عراقی را به عنوان سازمان‌های تروریستی خارجی تعیین کرد  ادعای اروپا: فرصت برای یافتن راه‌حل دیپلماتیک درباره برنامه هسته‌ای ایران به‌سرعت در حال پایان است جزئیات پیش‌نویس قطعنامه ایران، روسیه و چین درباره ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای

مقام آمریکایی: منتظر تماس ایران، پای تلفن نشسته‌ایم

یکی از مقامات دولت ایالات متحده آمریکا از انتظار سردمداران این کشور برای دریافت تماس از سوی ایران خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۱ - ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 18
کد خبر: ۱۱۴۷۱
به گزارش  راهبرد معاصر ، بعد از گذشت‌ روزها از اظهارات مقام‌های کاخ سفید در خصوص اینکه واشنگتن شماره‌ تلفن‌هایی برای تماس ایران در اختیار سوئیس گذاشته، یکی از مقامات آمریکا گفت که رهبران این کشور همچنان در انتظار این تماس هستند.

شبکه المیادین به نقل از خبرگزاری رویترز شامگاه جمعه (27 اردیبهشت) به نقل از مقام مسئولی در دولت دونالد ترامپ گزارش داد، هنوز ایرانی‌ها تماسی با آمریکایی‌ها نداشته‌اند.

این مقام گفت: «ما کنار تلفن نشسته‌ایم؛ ولی هیچ پاسخی (تماسی) از سوی ایران در ارتباط با گفت‌وگوهای رو‌ در رو دریافت نکرده‌ایم».

مقام آمریکایی همچنین گفت: «به اعتقاد ما تهران باید از تنش [با آمریکا] خلاص شود و به سمت مذاکره برود».

شبکه سی‌ان‌ان آمریکا شنبه این هفته به نقل از منابعی آگاه گزارش داد که دولت ترامپ به امید اینکه ایران با وی برای مذاکره مجدد تماس بگیرد، شماره تماسی به سوئیس، به عنوان حافظ منافع تهران در آمریکا داده است.

ترامپ بعد از انتشار این خبر، گفت که مطمئن است که ایرانی‌ها به‌زودی با او تماس خواهند گرفت و مذاکره خواهند کرد.

او پیشتر نیز گفته بود که دوست دارد از تهران با وی تماس بگیرند ولی «جان‌کری»، وزیر امور خارجه آمریکا در دوره «باراک اوباما»، رئیس جمهوری سابق این کشور مانع این کار می‌شود.

مقام‌های ارشد ایران بارها اعلام کرده‌اند که قصد مذاکره با دولت عهدشکن آمریکا را ندارند.

منبع : فارس
ارسال نظر
آخرین اخبار