ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد ترامپ: ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت! روبیو مدعی شد: پرونده لبنان از ایران جداست!

ادامه درگیری‌ در مأرب/ کشته شدن 29 مزدور سعودی

ادامه درگیری‌ در مأرب/ کشته شدن 29 مزدور سعودی نیروهای ارتش و کمیته‌های مردمی یمن با مزدوران وابسته به ائتلاف سعودی درگیر شدند که طی آن 29 مزدور کشته شدند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۲ - ۳۰ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 21
کد خبر: ۱۱۴۷۱۰

به گزارش راهبرد معاصر نیروهای ارتش و کمیته‌های مردمی یمن امروز سه‌شنبه به شدت با مزدوران وابسته به ائتلاف متجاوز سعودی-اماراتی در مأرب درگیر شدند.

منابع نظامی به پایگاه خبری «یمن نیوز» گفتند که مزدوران دولت مستعفی و حزب اخوانی الاصلاح طی ساعات گذشته، تلفات سنگینی را متحمل شدند و نیروهای یمنی در جنوب مأرب پیشروی کردند.

به گفته این منابع، در جریان این درگیری، حدود ۲۹ نفر از مزدوران دولت مستعفی از جمله چند سرکرده ارشد کشته شدند. از میان این سرکرده‌ها می‌توان به «رضوان عبدالله بادر»، «صابر العامری»، «عبدربه قاسم البیضانی»، «امین صالح الشهاری»، «احمد ضیف النهمی»، «اسامة منصر نمران المرادی»، «انس عقلان الحمیری» و «شیر عبده الصبیحی» اشاره کرد.

استان مأرب در یک ماه گذشته شاهد شدیدترین درگیری‌ها بوده است. پیشروی نیروهای مقاومت یمن به دلیل عوارض جغرافیایی منطقه و گسیل وسیع نیرو و تجهیزات از سوی ائتلاف سعودی دامه دارد و اخیرا نیز ۵۳ سرکرده و عنصر وابسته به دولت مستعفی کشته شدند.

 علی‌رغم حفاظت شدیدی که ارتش وابسته به دولت منصورهادی از فرماندهانش می‌کند، اما نیروهای امنیتی و اطلاعاتی دولت صنعاء توانسته به جمع فرماندهان و نشست‌های آن‌ها نفوذ کنند. در این شرایط حتی گاهی 

عملیات وسیع ارتش و انصارالله یمن از سال گذشته برای آزادسازی استان مأرب به عنوان مهم‌ترین منطقه تحت اشغال دولت هادی آغاز شده است و در صورت آزادی این استان، باید کار دولت مستعفی را تمام شده دانست. هم اکنون نیروهای مقاومت یمن از سه جهت شمال، جنوب و غرب یمن دایره را بر عناصر ائتلاف سعودی تنگ کرده و به سمت شهر پیشروی می‌کنند.

در این راستا «هانس گروندبرگ» فرستاده سازمان ملل به یمن، در خصوص خطرات وقوع جنگ خیابانی در مأرب هشدار داده و تاکید کرده که درگیری میان نیروهای انصارالله و دولت مستعفی یمن به شدت افزایش یافته است.

موفقیت‌های میدانی نیروهای مقاومت یمن در حالی است که طرف مقابل به طور عمده به حملات هوایی جنگنده‌های سعودی دلخوش کرده و تلاش دارد با استفاده از برتری هوایی پیشروی نیروهای دولت صنعاء را آهسته کند.، به طوریکه استان مأرب یمن این‌روزها شاهد بیشترین تعداد حملات هوایی در مقایسه با چند ماه پیش است./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار