واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

انصارالله یمن: وجود هرگونه اختلاف با ایران را تکذیب می کنیم

عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن دروغ‌پراکنی روزنامه آمریکایی درباره اختلاف این جنبش با ایران را تکذیب کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۶ - ۲۷ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 18
کد خبر: ۱۱۴۱۶۳

به گزارش راهبرد معاصر «عبدالملک العجری» عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن هرگونه وجود اختلاف با ایران را تکذیب کرد.

وی در پیامی در توییتر نوشت: «خروج امروز سفیر ایران در کشورمان به دلایل درمانی بوده و ارتباطی به گمانه‌زنی رسانه‌های خارجی درباره اختلاف با دوستان ایرانی‌مان ندارد».

«محمد عبدالسلام» سخنگوی رسمی جنبش انصارالله یمن نیز در پیامی در توییتر نوشت: «تفاهمی میان ایران و عربستان سعودی از طریق بغداد درباره انتقال سفیر ایران در صنعا توسط هواپیمای عراقی صورت گرفت و این اقدام به دلیل وضعیت سلامتی‌اش بوده و اخبار و گمانه‌زنی‌های منتشر شده در رسانه‌ها عاری از صحت است».

روزنامه وال‌استریت ژورنال روز گذشته در گزارشی مدعی وجود اختلاف میان جنبش انصارالله یمن و ایران شد و نوشت که به دلیل این اختلافات سفیر ایران قصد خروج از یمن را دارد.

«سعید خطیب زاده» سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران نیز امشب (شنبه) در پاسخ به سؤال خبرنگاران درباره برخی اخبار منتشره در مورد آخرین وضعیت سفیر جمهوری اسلامی ایران نزد دولت نجات ملی یمن اظهار داشت: آقای حسن ایرلو از چند روز قبل مبتلا به ویروس کرونا شده است و با‌ توجه به ضرورت رسیدگی پزشکی عاجل به وی، وزارت امور خارجه برای انتقال وی به کشورمان جهت معالجات لازم تماسها و رایزنی‌هایی را‌ با برخی کشور های منطقه به عمل آورد که سرانجام منجر به فراهم شدن مقدمات لازم جهت انتقال ایشان شد که بحمدالله هم اکنون انتقال وی به جمهوری اسلامی ایران در حال انجام است.

سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان ضمن قدردانی از کشورهای دست اندرکار‌ این اقدام انسانی، برخی خبرسازی‌ها و جوسازیهای رسانه‌ای را در این رابطه عاری از صحت خواند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار