چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

یک عضو سابق سیا به اتهام جاسوسی برای چین به 20 سال زندان محکوم شد

یک عضو سابق سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا که به اسناد محرمانه دست داشته است به اتهام جاسوسی برای چین به 20 سال زندان محکوم شد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۱ - ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 18
کد خبر: ۱۱۴۷۷
به گزارش  راهبرد معاصر ، وزارت دادگستری آمریکا روز جمعه خبر داد که یک عضو سابق سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) پس از آنکه اتهام توطئه علیه آمریکا بوسیله انتقال اطلاعات دفاعی به چین علیه وی ثابت شد به 20 سال زندان محکوم گردید.

«کوین پاتریک مالوری» از ایالت ویرجینیا، توسط هیئت منطقه فدرال در ژوئن 2018 به چند فقره اتهام در توطئه از طریق انتقال اطلاعات دفاعی ملی و کمک به دولت خارجی و بیان اظهارات غلط محکوم شد.

وزارت دادگستری اعلام کرد مالوری که 62 سال دارد پست‌های حساس متعددی در سازمان‌های دولتی و پیمانکاران دفاعی داشته است. از جمله پست‌هایی که وی در آن فعالیت داشته افسر محرمانه سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) و افسر اطلاعاتی سازمان اطلاعات دفاعی (دیا) بوده است. وی مجوزهای امنیتی بسیار بالایی در اختیار داشته است.

چند روز پیش نیز «چری چان شینگ لی» یکی دیگر از افسران سابق سیا به دلیل جاسوسی برای چین  مجرم شناخته شد.«ران راکول هانسن» از افسران سابق سازمان  اطلاعات دفاعی نیز در ماه مارس به دلیل جاسوسی و دریافت صدها هزار دلار زمانی که به عنوان یک عامل در پکن فعالیت می‌کرده، مجرم شناخته شد.

منبع : فارس
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار