یک کشته در تصادف بونکر سیمان با پژو ٢٠۶

یک کشته در تصادف بونکر سیمان با پژو ٢٠۶ به گفته سخنگوی سازمان اورژانس کشور تصادف بونکر سیمان با پژو ٢٠۶ یک فوتی و ١٠ مصدوم بر جای گذاشت.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۹ - ۰۱ دی ۱۴۰۰ - 2021 December 22
کد خبر: ۱۱۴۸۴۹

به گزارش راهبرد معاصر مجتبی خالدی سخنگوی اورژانس کشور  درباره وقوع تصادفی در مسیر شمال به جنوب ستاری حوالی اتوبان همت گفت:  یک دستگاه بونکر حمل سیمان در مسیر شمال به جنوب ستاری حوالی اتوبان همت ترمز می‌برد و به چند دستگاه خودرو برخورد می‌کند. بونکر سیمان با یک دستگاه پژو ٢٠۶ برخورد شدیدی می‌کند و خودرو ٢٠۶ له شده است و مصدومان و فوتی‌های این خودرو مشخص نیستند.

به گفته ی خالدی، در نهایت پس از برخورد با گاردریل وارد لاین مخالف بزرگراه می‌شود و با چند دستگاه خودرو دیگر برخورد می‌کند. ۳ دستگاه آمبولانس و ٣ دستگاه موتورلانس و یک‌دستگاه اتوبوس به محل حادثه اعزام شده است.

بر اساس آمار ارائه شده از سوی خالدی، این خادثه تاکنون یک فوتی و ١٠ مصدوم گزارش شده است و احتمال افزایش تعداد مصدومان وجود دارد./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار