لاریجانی: امضای یادداشت تفاهم امنیتی میان ایران و عراق با هدف عدم فرصت به دیگران جهت برهم زدن امنیت دو کشور صورت گرفت ادعای ضدایرانی نماینده آمریکا در شورای امنیت قطع سراسری برق در عراق اروپا: با اعمال فشار بر روسیه به جنگ اوکراین پایان خواهیم داد رایزنی لاریجانی با فؤاد حسین درباره پروژه‌های ریلی ایران و عراق ترامپ: حماس نمی‌تواند در غزه بماند ترامپ: ۸۰۰ نیروی گارد ملی به پایتخت آمریکا اعزام می‌کنم/ واشنگتن به دست باند‌های خشن افتاده غریب آبادی: معاون گروسی پس از مذاکره، تهران را ترک کرد / مقرر شد رایزنی‌ها ادامه یابد ترامپ: از پوتین خواهم خواست تا به جنگ پایان دهد لاریجانی: ایران و عراق مصمم به مقابله با جریان‌های تروریستی هستند ایران و عراق تفاهم‌نامه امنیتی مشترک امضا کردند وزیر خارجه ارمنستان: طرح «مسیر ترامپ» تحت حاکمیت ایروان خواهد بود و بدون کنترل طرف ثالث فعالیت خواهد کرد واکنش عراقچی به احتمال سپرده شدن پرونده مذاکرات به دبیر شورای عالی امنیت ملی: فعلاً چنین برنامه‌ای در دستورکار نیست رئیس جمهور لبنان: طرح انحصار سلاح برگشت‌ناپذیر است استرالیا: کشور فلسطین را در سپتامبر به رسمیت می‌شناسیم، نیوزیلند: در حال بررسی موضوع هستیم

اردوغان خواستار تقویت روابط ترکیه و اسرائیل شد

رئیس‌جمهور ترکیه با بیان اینکه روابط آنکارا و تل‌آویو در حال توسعه است، گفت، روابط دو طرف برای امنیت و ثبات منطقه حیاتی است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۰ - ۰۲ دی ۱۴۰۰ - 2021 December 23
کد خبر: ۱۱۴۸۸۴

به گزارش راهبرد معاصر، «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه، چهارشنبه، با جمعی از یهودیان ترکیه و اعضای «ائتلاف خاخام‌ها در کشور‌های اسلامی» در کاخ ریاست‌جمهوری این کشور دیدار کرد.

بر اساس گزارش امروز خبرگزاری ترکیه‌ای «آناتولی»، اردوغان در بخشی از اظهارات خود گفت هر گامی که در ارتباط با آرمان فلسطین برداشته شود- به‌ویژه برای قدس- تنها در امنیت و ثبات فلسطینیان سهیم نخواهد بود بلکه اسرائیل را نیز شامل خواهد شد.

رئیس‌جمهور ترکیه اضافه کرد: «بر این اساس من به گفتگو‌های ما که مجددا احیا شد، چه با "اسحاق هرتزوک" رئیس اسرائیل یا نخست‌وزیر "نفتالی بنت" اهمیت می‌دهم».

طبق این گزارش، رجب طیب اردوغان با تأکید بر اینکه «اطیمنان دارد برای مسئله قدس راهکاری پیدا خواهد شد که حساسیت تمام فرقه‌های دینی را در نظر بگیرد»، «روابط ترکیه و اسرائیل را برای امنیت و ثبات منطقه دارای اهمیت حیاتی» دانست.

وی همچنین گفت که به‌رغم وجود اختلاف میان تل‌آویو و آنکارا درباره مسئله فلسطین، روابط دو طرف در زمینه‌های اقتصادی، تجاری و گردشگری در حال توسعه است.

رئیس‌جمهور ترکیه در ادامه بیان کرد: «ما تمایل نداریم در این منطقه جغرافیایی با قدمت که اماکن مقدس سه دین توحیدی را در خود جای داده، تنش، جنگ یا نابسامانی ببینیم».

اردوغان در پایان اظهار داشت که بزرگ‌ترین خواسته ترکیه این است که فرقه‌های دینی، اقلیات‌های نژادی و قومی مختلف در خاورمیانه با یکدیگر در صلح زندگی کنند.

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که رئیس‌جمهور ترکیه پیشتر در تماسی تلفنی با اسحاق هرتزوک رئیس رژیم صهیونیستی بر «اهمیت روابط ترکیه و اسرائیل برای امنیت و ثبات خاورمیانه» تأکید کرده بود.

رئیس‌جمهور ترکیه تیرماه سال جاری نیز در تماس تلفنی با همتای صهیونیست خود ضمن گفتگو درباره مسائل منطقه، تعیین او به عنوان رئیس این رژیم را تبریک گفته بود./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار