ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق گفت‌وگوی عراقچی و دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس مادورو: آمریکا قصد بمباران ونزوئلا را دارد بیانیه فرماندهی سنتکام درباره توقیف نفتکش متخلف توسط سپاه پاسداران اظهارات جدید نتانیاهو درباره تشکیل کشور فلسطین نبرد سنگین نیرو‌های جولانی و قسد در حومه الرقه سخنگوی دولت: جمهوری اسلامی از سوی میانجی‌گران پیام‌هایی دریافت کرده جزئیات دیدار معاون سیاسی رئیس مجلس لبنان با لاریجانی جزئیات گفت‌وگوی پوتین و نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره غزه در شورای امنیت رئیس جمهور لبنان: از اسرائیل به شورای امنیت شکایت می‌کنیم بلومبرگ: غرب دستورالعمل جدیدی برای نظارت بازرسان آژانس در ایران تهیه می‌کند مادورو: مردم آمریکا از ونزوئلا حمایت کنند

وزیرجنگ اسرائیل: آمریکا می‌تواند پیشرفت هسته‌ای ایران را متوقف کند

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی با درخواست از آمریکا برای متوقف کردن پیشرفت برنامه هسته‌ای ایران، مدعی شد تهران در مذاکرات وین جدی نیست.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۲ - ۲۹ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 20
کد خبر: ۱۱۴۴۲۳

به گزارش راهبردمعاصر، در ادامه فضاسازی‌ها و ادعاهای مقامات رژیم صهیونیستی برای سیاه‌نمایی کردن درباره ایران در جامعه جهانی و از مسیر خارج کردن مذاکرات وین، «بنی گانتز» وزیر جنگ این رژیم تهران را به جدی نبودن در مذاکرات متهم کرد.

گانتز امروز (دوشنبه) طی سخنرانی برای کمیته نظامی و امور خارجی پارلمان رژیم صهیونیستی (کنست)، ادعا کرد موضع تیم مذاکره‌کننده ایرانی در وین، جدی نیست و خواستار دخالت کشورهای خارجی در امور داخلی ایران شد.

به نوشته وبگاه روزنامه «جروزالم پست»، وی با ادعای اینکه قدرت‌های جهانی می‌توانند برنامه هسته‌ای ایران را متوقف کنند، اظهار داشت: «وضعیت داخلی ایران، فرصت‌های زیادی را برای جهان ایجاد کرده است. این کشور، یک قدرت واقعی نیست... سران ایران از ضعف خود آگاه هستند».

وزیر جنگ رژیم کودک‌کش اسرائیل در ادامه ادعاهای بی‌اساس خود افزود: «ایران با دست ضعیف و بدون پیشنهاد اساسی به گفت‌وگوها در وین رفت. آنها می‌خواهند وقت‌کشی کنند تا غرب را به موافقت با محدودیت‌های هسته‌ای کمتر و کاهش فشار تحریمی بر اقتصاد خود مجاب کنند».

بر اساس این گزارش، گانتز با درخواست از کشورهای مختلف برای متوقف کردن پیشرفت ایران در حوزه‌های منطقه‌ای و بین‌المللی، مدعی شد: «آمریکا و قدرت‌های جهانی می‌توانند پیشرفت هسته‌ای و در کل اقدامات منطقه‌ای آن را متوقف کنند».

وی ضمن اشاره به گفت‌وگوهای اخیر خود با مقام‌های آمریکایی از جمله «لوید آستین» وزیر دفاع، «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه و «جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی کاخ سفید در واشنگتن، گفت آنها دوستان واقعی تل‌آویو هستند.

این مقام صهیونیست با بیان اینکه در دیدار با آمریکایی‌ها درباره ایران صحبت کرده، ادعا کرد: «اسرائیل همیشه مسئولانه و در گفت‌وگو با متحدانش عمل می‌کند».

گانتز پیشتر در آمریکا با ادعای اینکه ایران امنیت اسرائیل را تهدید می‌کند، مدعی شده بود که این رژیم نیز برای هر سناریویی آماده می‌شود و هر کاری را که لازم است برای حفاظت از خود انجام خواهد داد.

روز جمعه، «واشنگتن پست» در گزارشی از درخواست رژیم صهیونیستی از دولت بایدن برای اتخاذ رویکرد تهاجمی‌تر در قبال برنامه هسته‌ای ایران، در عین تلاش برای اجتناب از رویارویی با کاخ سفید که به نوشته این روزنامه آمریکایی در برخی مواقع در دوران نخست‌وزیری نتانیاهو بروز می‌کرد، خبر داد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار