جزئیات ثبت‌نام متقاضیان رشته‌های بدون آزمون ۱۴۰۵ وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌ها/ بارش پراکنده باران در محورهای ۳ استان تجرد در ایران زیر ذره‌بین آمار / ۷ میلیون مرد و ۴.۴ میلیون زن جوان هرگز ازدواج نکرده‌اند / ۲.۵ میلیون زن پس از فوت همسر تنها مانده‌اند هوای تهران سرد می‌شود؛ کاهش پنج درجه‌ای دما طی ۴۸ ساعت آینده بارداری تا ۴۹ سالگی بی‌خطر و تا ۵۴ سالگی امکان‌پذیر است بقائی: آمریکا خود مسبب ناامنی است، اما خواستار محکوم‌کردن ایران می‌شود! ناو هواپیمابر آدمیرال کوزنتسوف در آستانه اوراق شدن هشدار زرد هواشناسی برای ۲۷ استان صادر شد / بارش باران و رعدوبرق تا ۳ آبان ادامه دارد انهدام بزرگترین باند طلای جعلی در شمال کشور  جزییات مسدود شدن چت جی پی تی برای کاربران ایرانی سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه

اینستاگرام فیلتر می‌شود؟

اینستاگرام فیلتر می‌شود؟ رادار ابر آروان، سامانه رصد اختلالات اینترنت کشور نشان می‌دهد که بیشتر اختلال در شبکه‌های اجتماعی مربوط به پلتفرم اینستاگرام است. علت آن چیست؟
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۲ - ۰۵ دی ۱۴۰۰ - 2021 December 26
کد خبر: ۱۱۵۲۱۱

به گزارش راهبرد معاصر، به تازگی سامانه رادار ابر آروان اختلال گسترده‌ای در شبکه اجتماعی اینستاگرام را نشان می‌دهد. این اختلال بیشتر در اپراتور‌های همراه‌اول و ایرانسل در اغلب شهر‌های کشور دیده می‌شود.

به تازگی نیز برخی کاربران ادعا کردند که اینستاگرام دچار کندی سرعت در آپلود عکس‌ها، فیلم‌ها شده است. به همین علت تعدادی از کاربران گمان می‌کنند که این اختلال در اینستاگرام منجر به فیلترینگ خواهد شد.



ابر آروان در راستای شفافیت اطلاعات و در جایگاه منبع مستقل، با در دسترس قرار دادن اطلاعات زیرساخت اینترنت کشور، گزارش وضعیت اتصالات ایران به صورت آنلاین و در لحظه را در اختیار کاربران اینترنت قرار می‌دهد.

اطلاعات سامانه رادار شامل وضعیت ارتباطات اینترنتی ۱۳ دیتاسنتر پرترافیک شامل آسیاتک، ایرانسل، همراه اول، های‌وب، رسپینا، افرانت و مبین‌نت در شهر‌های تهران، مشهد، اصفهان و تبریز است.

طبق آماری که این سامانه نشان می‌دهد که بیشترین اختلالات و کندی سرعت در کشور مربوط به پلتفرم اینستاگرام است.


هر خط رنگی در این نمودار نشان‌دهنده اختلال در یک مرکز داده (Data Center) است. در این رادار رنگ صورتی نشان دهنده اختلالات اینستاگرام در شهر‌های تهران، اصفهان، مشهد و تبریز است.

سینا تفنگ‌چی، کارشناس فناوری اطلاعات به تجارت‌نیوز گفت: در چند ماه گذشته به دلیل اینکه شرکت متا یا همان فیسبوک سابق به دلیل تغییر ماهیت، دچار چالش‌ها و اختلالات فراوانی شده است. چرا که افزایش ترافیک آن باعث اختلال می‌شود.

تفنگچی با اشاره به اینکه اختلالات اینستاگرام لزوما به ایجاد شبکه ملی ارتباطات و فیلترینگ مربوط نمی‌شود، ادامه داد: این اختلالات اینستاگرام دارای دو وجه است؛ از طرفی ترافیک و زیرساخت‌های شرکت متا و وجه دوم آن به کاهش پهنای باند اینترنت بین‌المللی کشور مربوط می‌شود.

او در این باره ادامه داد: کاهش چند گیگابایتی اینترنت بین المللی، تاثیر فراوانی بر روی کاهش سرعت این پلتفرم می‌گذارد، که با جبران این ظرفیت پن‌های باند، اختلالات این شبکه تا حدودی رفع می‌شود.

او در پایان افزود: با توجه به اینکه اجرای طرح صیانت مدتی به تعویق افتاد و وزیر ارتباطات به تازگی وارد فعالیت خود را در شبکه‌ای اجتماعی آغاز کرده و به نظر نمی‌رسد دولت در حال حاضر برنامه‌ای برای فیلترینگ شبکه اجتماعی اینستاگرام داشته باشد./تجارت نیوز

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار