تأخیر در آغاز فعالیت ادارات، دانشگاه‌ها و مدارس خوزستان یکشنبه ۱۱ آبان پیش‌بینی ایلان ماسک از آینده گوشی‌های هوشمند داوطلبان آزمون استخدامی ایثارگران بخوانند / تمدید مهلت ثبت‌نام + جزئیات  ورود سامانه بارشی جدید به شمال کشور؛ هشدار سرمازدگی در ۱۳ استان آخرین وضعیت پرونده اعضای باند خرید و فروش کودکان در تهران ماجرای فروش سکه‌های تقلبی در شهرری بازداشت مأمور پلیس در ارتباط با تیراندازی مرگبار در هرمزگان / ماجرا چه بود؟ زمان انتشار منابع و دفترچه کنکور فرهنگیان ١۴٠۵ اطلاعیه فوری درباره انسداد تونل نیایش؛ رانندگان بخوانند طرح جایگزین انتقال پایتخت کلید خورد هشدار قرمز؛ ۱۱ شهر در محاصره آلودگی پلمب یک تالار پذیرایی به علت مسمومیت غذایی بیش از ۷۰ نفر/ ماجرا چیست؟ ازدواج با اتباع غیرایرانی قانونی می‌شود اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محورهای چالوس و هراز بحران دسترسی به انسولین / رنج مداوم بیماران دیابتی خدائیان: مردم باید از اطلاعات دستگاه‌ها مطلع شوند

اختلال دوباره در اینستاگرام

به نظر می‌رسد اینستاگرام امشب و چند روز پس از قطعی بزرگ، دوباره برای بسیاری از کاربران از کار افتاده است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۸ - ۱۶ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 08
کد خبر: ۱۰۴۸۴۷

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از ایندیپندنت؛ کاربران شبکه های اجتماعی از اختلال دوباره در اینستاگرام پس از قطعی روز دوشنبه خبر دادند. سخنگوی شرکت فیسبوک که مالک این برنامه است، گفت: "ما می دانیم که برخی از افراد در دسترسی به برنامه ها و محصولات ما با مشکل روبرو هستند. ما در تلاش هستیم تا اوضاع در اسرع وقت به حالت عادی برگردد و برای هرگونه ناراحتی عذرخواهی می کنیم. "

اختلالی که توسط کاربران اعلام شد

ردیاب آنلاین وب سایت Down Detector افزایش شدید شکایات را از بعد از ظهر نشان داد، زیرا بسیاری از مردم در توئیتر از مشکلات دسترسی به اینستاگرام شکایت کردند. بسیاری از کاربران این برنامه از اختلال در دسترسی به این پلتفرم ابراز نارضایتی کردند. این بحران در پی اختلال رسانه های اجتماعی در روز دوشنبه ، زمانی که واتساپ ، اینستاگرام و فیسبوک بیش از شش ساعت از کار افتاده بودند ، دوباره رخ داده است.

این سه برنامه که همه متعلق به فیسبوک هستند و از زیرساختهای مشترکی استفاده می کنند، اندکی قبل از ساعت 5 بعد از ظهر به وقت انگلیس در روز دوشنبه از کار افتادند. این خاموشی، بزرگترین خاموشی فیسبوک در تاریخ بود که ناشی از یک فرمان اشتباه بود و منجر به آن چیزی شد که غول رسانه های اجتماعی "اشتباه خود ما" می دانست.

سخنگوی این شرکت پس از این خاموشی بی سابقه گفت: "ما کارهای گسترده ای انجام داده ایم تا سیستم هایمان  خود را برای جلوگیری از دسترسی غیرمجاز ایمن کنیم. ما سعی داریم همیشه بهترین خدمات را ارائه بدهیم."

گفتنی است که حساب‌های رسمی اینستاگرام و فیسبوک با انتشار توئیت‌هایی اعلام کردند از قطعی امشب اطلاع دارند و درصدد رفع آن هستند./باشگاه خبرنگاران

توئیت فیسبوک

توئیت اینستاگرام

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار