سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان

اختلال دوباره در اینستاگرام

به نظر می‌رسد اینستاگرام امشب و چند روز پس از قطعی بزرگ، دوباره برای بسیاری از کاربران از کار افتاده است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۸ - ۱۶ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 08
کد خبر: ۱۰۴۸۴۷

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از ایندیپندنت؛ کاربران شبکه های اجتماعی از اختلال دوباره در اینستاگرام پس از قطعی روز دوشنبه خبر دادند. سخنگوی شرکت فیسبوک که مالک این برنامه است، گفت: "ما می دانیم که برخی از افراد در دسترسی به برنامه ها و محصولات ما با مشکل روبرو هستند. ما در تلاش هستیم تا اوضاع در اسرع وقت به حالت عادی برگردد و برای هرگونه ناراحتی عذرخواهی می کنیم. "

اختلالی که توسط کاربران اعلام شد

ردیاب آنلاین وب سایت Down Detector افزایش شدید شکایات را از بعد از ظهر نشان داد، زیرا بسیاری از مردم در توئیتر از مشکلات دسترسی به اینستاگرام شکایت کردند. بسیاری از کاربران این برنامه از اختلال در دسترسی به این پلتفرم ابراز نارضایتی کردند. این بحران در پی اختلال رسانه های اجتماعی در روز دوشنبه ، زمانی که واتساپ ، اینستاگرام و فیسبوک بیش از شش ساعت از کار افتاده بودند ، دوباره رخ داده است.

این سه برنامه که همه متعلق به فیسبوک هستند و از زیرساختهای مشترکی استفاده می کنند، اندکی قبل از ساعت 5 بعد از ظهر به وقت انگلیس در روز دوشنبه از کار افتادند. این خاموشی، بزرگترین خاموشی فیسبوک در تاریخ بود که ناشی از یک فرمان اشتباه بود و منجر به آن چیزی شد که غول رسانه های اجتماعی "اشتباه خود ما" می دانست.

سخنگوی این شرکت پس از این خاموشی بی سابقه گفت: "ما کارهای گسترده ای انجام داده ایم تا سیستم هایمان  خود را برای جلوگیری از دسترسی غیرمجاز ایمن کنیم. ما سعی داریم همیشه بهترین خدمات را ارائه بدهیم."

گفتنی است که حساب‌های رسمی اینستاگرام و فیسبوک با انتشار توئیت‌هایی اعلام کردند از قطعی امشب اطلاع دارند و درصدد رفع آن هستند./باشگاه خبرنگاران

توئیت فیسبوک

توئیت اینستاگرام

مطالب مرتبط
ارسال نظر