تهران از فردا یکشنبه گرم‌تر می‌شود وضعیت جوی کشور در ۴۸ ساعت آینده؛ رگبار بارش‌های تابستانه در ۵ استان جزئیات جدید از فرونشست زمین در مترو پرند جاده چالوس یکطرفه شد درمان ترکیبی سرطان پستان با هیدروژل حساس به نور/ نابودی بیش از ۸۰ درصد سلول‌های سرطانی تقویم شهریور ۱۴۰۵ با مناسبت‌ها و تعطیلات رسمی + جدول کامل پورجمشیدیان:بیش از۳میلیون و ۵۰۰هزار ایرانی در اربعین امسال حضور داشتند ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید برگزاری کنکور 1405 در امنیت/توضیحات درباره قطعی برق در یک مرکز آزمون هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند

نحوه پنهان کردن نام خود در واتساپ

نحوه پنهان کردن نام خود در واتساپ ترفند‌های زیادی در واتساپ وجود دارد که یکی از آنها پنهان کردن نام است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۵ - ۰۵ دی ۱۴۰۰ - 2021 December 26
کد خبر: ۱۱۵۳۰۴

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از hindustantimes، امسال پیام رسان واتساپ متعلق به متا (فیسبوک)، تعداد زیادی ویژگی را برای بهبود تجربه کاربران ارائه کرده است. ترفند‌های زیادی در این برنامه برای راحتی کاربران وجود دارد، اما با این وجود هنوز هم بسیاری از آن‌ها استفاده نمی‌شوند. در این گزارش ترفندی ساده و آسان را معرفی می‌کنیم که به شما کمک می‌کند نام خود را با متن نامرئی در واتساپ جایگزین کنید. در اینجا مراحل که باید برای پنهان شدن نام خود در واتساپ انجام دهید، آورده شده است.

مرحله ۱: ابتدا واتساپ را در تلفن همراه و رایانه شخصی خود باز کنید
مرحله ۲: اکنون، این نماد را کپی کنید. نماد: ⇨ ຸ
مرحله ۳: در مرحله بعد، به گزینه تنظیمات در واتساپ بروید.
مرحله ۴: روی نام فعلی خود و سپس روی نماد مداد ضربه بزنید.
مرحله ۵: اکنون نماد فلش یعنی (⇨) را بردارید و روی OK ضربه بزنید تا نام خود را تغییر دهید.
مرحله ۶: نام شما در واتساپ خالی می‌شود.

پیامرسان واتساپ

روزانه بیش از ۵ میلیارد کاربر در سراسر جهان از پیام رسان واتساپ استفاده می‌کنند. امسال واتساپ همچنین ویژگی View Once را برای کاربران خود معرفی کرده که به آن‌ها اجازه می‌دهد محتوایی را برای مخاطبان خود ارسال کنند که تنها یکبار قابل دیدن است. عکس‌ها و ویدئو‌هایی که با استفاده از این ویژگی ارسال می‌شوند، پس از یک بار مشاهده توسط گیرنده، به‌ طور خودکار ناپدید می‌شوند. همچنین، آن‌ها در عکس‌ها یا گالری تلفن گیرنده ذخیره نمی‌شوند./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار