جزییات اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیکی در استان تهران-راهبرد معاصر
پلیس راه: آزادراه تهران - شمال بازگشایی شد | جاده چالوس همچنان بسته است هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد متلاشی شدن باند ۶ نفره گروگان‌گیر / رهایی گروگان اتفاق هولناک در بیمارستان؛ به جای پای راست، پای چپ را قطع کردند سرپرست پلیس راه مازندران: مسدودیت کندوان تا روز شنبه ادامه دارد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران صدور کیفرخواست برای مدیر عامل معدن زمستان یورت تداوم بارش در ارتفاعات کشور آدرس سامانه ثبت معاملات اموال غیرمنقول دستگیری اراذل و اوباش مسلح شرق تهران اساسنامه نهضت سوادآموزی تغییر کرد؟ پرداخت بیش از ۲۹۵ هزار فقره تسهیلات به بازنشستگان کشوری اولین تصاویر از تیراندازی به یک اتوبوس مسافربری زاهدان + واکنش فوری یک مقام ارشد پلیس رئیس سازمان نظام پزشکی: اتحاد بین طب سنتی و مدرن منافع برخی را به خطر می‌اندازد دستور جدید وزیر علوم به دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی کشور

جزییات اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیکی در استان تهران

به گفته سرپرست اداره کل بیمه سلامت استان تهران اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیکی در استان تهران به ۷۲ درصد رسید.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۱ - ۰۵ دی ۱۴۰۰ - 2021 December 26
کد خبر: ۱۱۵۳۰۷

به گزارش راهبرد معاصر سیده مریم حسینی  سرپرست اداره کل بیمه سلامت استان تهران درارتباط زنده با اخبار شبکه پنج اظهار کرد: طرح نسخه نویسی الکترونیکی از حدود دو سال گذشته در استان تهران شروع شده است و شاخص استفاده و اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیکی در استان تهران به ۷۲ درصد رسیده است.

او ادامه داد: یکی از موضوعات در استان تهران تعدد پزشکانی است که با بیمه سلامت قرارداد ندارند و در بیمارستان ها، درمانگاه ها و یا مطب ها به صورت آزاد فعالیت می کنند.

حسینی بیان کرد: ما آموزش های لازم در زمینه نسخه نویسی الکترونیکی را به پزشکان خارج از طرف قرارداد داده ایم به طوریکه هفت هزار پزشک که با بیمه سلامت قرار داد نداشته آموزش های لازم را برای انجام طرح نسخه نویسی الکترونیکی دیده اند. امروزه ۲۰ هزار پزشک در استان تهران هستند که ۱۵۰۹ نفر در درمانگاه های طرف قرارداد با بیمه سلامت و ۱۴۰۰ نفر مطب مستقل هستند که آموزش های لازم برای نسخه نویسی الکترونیکی به آن ها داده شده است و بقیه پزشکان فعال در تهران نیز باید آموزش ببیند تا دسترسی جهت نسخه نویسی الکترونیکی به آنها داده شود.

او گفت: تا انتهای آذرماه ۴۵ درصد در زمینه نسخه نویسی الکترونیکی در تهران محقق پیدا کرده است. پزشکان می توانند برای نسخه نویسی الکترونیک آموزش های لازم را ببینند.

حسینی گفت: تا دی ماه باید نسخه نویسی الکترونیکی محقق پیدا می کرد اما مشکلات نرم افزاری یا سخن افزاری این طرح را تحت پوشش قرار داده است./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار