جزییات اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیکی در استان تهران-راهبرد معاصر
منع شرکت پذیرفته شدگان دکتری در کنکور رفع شد وزیر بهداشت: قرار است فرمول اضافه کاری پرستاران بهتر شود اعلام مبلغ جدید حقوق بازنشستگان با همسان‌سازی | حداقلی‌بگیران هم شامل افزایش حقوق شدند تهرانی‌ها منتظر بارش برف باشند | کاهش دما و بارش برف تیراندازی در مدرسه | اصابت گلوله به سر یک دانش‌آموز قائمشهری ۱۱ راه برای معلم شدن بدون کنکور | این افراد بدون آزمون به دانشگاه فرهنگیان می‌روند بارگذاری مدارک رتبه‌بندی معلمان کلید خورد | رتبه‌بندی شامل کادر اداری هم می‌شود؟ زیباترین خفاش جهان انتخاب شد رئیس قوه قضائیه: در موضوع مبارزه با فساد نسبت به چند وزارتخانه کار‌های اساسی کردیم؛ صدا‌هایی هم بلند شد، اما کوتاه نیامدیم به‌کارگیری اتباع خارجی کار دست رستوران بین راهی داد آزار پرنده در حال انقراض در سواحل جنوبی توسط چند ماهیگیر + ویدئو توضیحات شرکت ثامن در خصوص آلوده بودن محلول دیالیز صفاقی جذب ۳۰ هزار نفر به آموزش و پرورش با آزمون اختصاصی دانشگاه فرهنگیان شیوه برگزاری کنکور ۱۴۰۴ تغییر می‌کند؟ ورود ۱۳۰۰ دستگاه اتوبوس و ساخت ۳۹ خط جدید مترو پایتخت

جزییات اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیکی در استان تهران

به گفته سرپرست اداره کل بیمه سلامت استان تهران اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیکی در استان تهران به ۷۲ درصد رسید.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۱ - ۰۵ دی ۱۴۰۰ - 2021 December 26
کد خبر: ۱۱۵۳۰۷

به گزارش راهبرد معاصر سیده مریم حسینی  سرپرست اداره کل بیمه سلامت استان تهران درارتباط زنده با اخبار شبکه پنج اظهار کرد: طرح نسخه نویسی الکترونیکی از حدود دو سال گذشته در استان تهران شروع شده است و شاخص استفاده و اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیکی در استان تهران به ۷۲ درصد رسیده است.

او ادامه داد: یکی از موضوعات در استان تهران تعدد پزشکانی است که با بیمه سلامت قرارداد ندارند و در بیمارستان ها، درمانگاه ها و یا مطب ها به صورت آزاد فعالیت می کنند.

حسینی بیان کرد: ما آموزش های لازم در زمینه نسخه نویسی الکترونیکی را به پزشکان خارج از طرف قرارداد داده ایم به طوریکه هفت هزار پزشک که با بیمه سلامت قرار داد نداشته آموزش های لازم را برای انجام طرح نسخه نویسی الکترونیکی دیده اند. امروزه ۲۰ هزار پزشک در استان تهران هستند که ۱۵۰۹ نفر در درمانگاه های طرف قرارداد با بیمه سلامت و ۱۴۰۰ نفر مطب مستقل هستند که آموزش های لازم برای نسخه نویسی الکترونیکی به آن ها داده شده است و بقیه پزشکان فعال در تهران نیز باید آموزش ببیند تا دسترسی جهت نسخه نویسی الکترونیکی به آنها داده شود.

او گفت: تا انتهای آذرماه ۴۵ درصد در زمینه نسخه نویسی الکترونیکی در تهران محقق پیدا کرده است. پزشکان می توانند برای نسخه نویسی الکترونیک آموزش های لازم را ببینند.

حسینی گفت: تا دی ماه باید نسخه نویسی الکترونیکی محقق پیدا می کرد اما مشکلات نرم افزاری یا سخن افزاری این طرح را تحت پوشش قرار داده است./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار