کشف قلک‌های ۱۸۰۰ساله مملو از سکه پنجمین پرواز بارورسازی ابر‌ها در حوضه آبریز دریاچه ارومیه انجام شد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ اطلاعیه مهم درباره فعالیت مدارس مازندران فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۴ جولان آنفلوآنزا در کشور؛ شیوع بیش از سه‌برابری نسبت به حد هشدار! مدارس و دانشگاه‌های چهارمحال و بختیاری تا پایان هفته تعطیل شد  کلاهبرداری کلان با وعده پرداخت وام فوری دومین آزمون استخدامی ویژه معلولان پیش از عید برگزار می‌شود هشدار سیل در ۳۲ استان؛ بارش‌های گسترده در آسمان غرب ایران  بارش‌های سیل‌آسا در سراسر کشور / هشدار بارش برف، باران و طوفان وضعیت تعطیلی تهران در روز دوشنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۴ اعلام شد + جزئیات  مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا دوشنبه ۱۷ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ سامانه بارشی قدرتمند وارد غرب کشور می‌شود هوای تهران قرمز شد؛ بارش‌ها از فردا آغاز می‌شود کندوان از امروز تا چهارشنبه بسته شد/ هراز و سوادکوه، مسیر‌های جایگزین بارش‌ها از فردا آغاز می‌شوند / برف و باران در گستره وسیعی از کشور

جزییات اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیکی در استان تهران

به گفته سرپرست اداره کل بیمه سلامت استان تهران اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیکی در استان تهران به ۷۲ درصد رسید.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۱ - ۰۵ دی ۱۴۰۰ - 2021 December 26
کد خبر: ۱۱۵۳۰۷

به گزارش راهبرد معاصر سیده مریم حسینی  سرپرست اداره کل بیمه سلامت استان تهران درارتباط زنده با اخبار شبکه پنج اظهار کرد: طرح نسخه نویسی الکترونیکی از حدود دو سال گذشته در استان تهران شروع شده است و شاخص استفاده و اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیکی در استان تهران به ۷۲ درصد رسیده است.

او ادامه داد: یکی از موضوعات در استان تهران تعدد پزشکانی است که با بیمه سلامت قرارداد ندارند و در بیمارستان ها، درمانگاه ها و یا مطب ها به صورت آزاد فعالیت می کنند.

حسینی بیان کرد: ما آموزش های لازم در زمینه نسخه نویسی الکترونیکی را به پزشکان خارج از طرف قرارداد داده ایم به طوریکه هفت هزار پزشک که با بیمه سلامت قرار داد نداشته آموزش های لازم را برای انجام طرح نسخه نویسی الکترونیکی دیده اند. امروزه ۲۰ هزار پزشک در استان تهران هستند که ۱۵۰۹ نفر در درمانگاه های طرف قرارداد با بیمه سلامت و ۱۴۰۰ نفر مطب مستقل هستند که آموزش های لازم برای نسخه نویسی الکترونیکی به آن ها داده شده است و بقیه پزشکان فعال در تهران نیز باید آموزش ببیند تا دسترسی جهت نسخه نویسی الکترونیکی به آنها داده شود.

او گفت: تا انتهای آذرماه ۴۵ درصد در زمینه نسخه نویسی الکترونیکی در تهران محقق پیدا کرده است. پزشکان می توانند برای نسخه نویسی الکترونیک آموزش های لازم را ببینند.

حسینی گفت: تا دی ماه باید نسخه نویسی الکترونیکی محقق پیدا می کرد اما مشکلات نرم افزاری یا سخن افزاری این طرح را تحت پوشش قرار داده است./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار