نحوه ثبت نام گذرنامه زیارتی پلیس من / راهنمای جامع زائران اربعین انتقال ۵ هزار زندانی در خوزستان تقلیل ساعت تدریس معلمان از مهر ۱۴۰۵؛ چه کسانی مشمول کاهش ساعت کاری فرهنگیان می‌شوند؟ گرمای سوزان برای این مناطق کشور در روز‌های آینده نسل جدید گوشی‌های سامسونگ در راه است آخرین وضعیت جاده چالوس و هراز آنلاین امروز شنبه ۲۰ تیر/ جاده چالوس امروز باز است؟ ترافیک نیمه‌سنگین در چالوس و سنگینی تردد در آزادراه کرج–تهران تداوم جوی آرام در بیشتر نقاط کشور طی 5 روز آینده شگرد جدید مجرمان سایبری برای خالی کردن حساب شهروندان محدودیت ترافیکی در جاده کرج چالوس اعلام محدودیت‌های ترافیکی برای مراسم تشییع مشهد همراه داشتن موبایل در امتحانات دانشگاه آزاد مجاز شد اصلاحیه برنامه آزمون نهایی پایه یازدهم منتشر شد جاده چالوس یکطرفه شد سامانه‌های دانشگاه آزاد از دسترس خارج شد / احتمال وقوع حمله سایبری آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵؛ تاریخ دریافت کارت ارشد ۱۴۰۵ و زمان برگزاری آزمون اعلام شد

واکنش آموزش و پرورش به دریافت شهریه اضافی در مدارس غیر دولتی

واکنش آموزش و پرورش به دریافت شهریه اضافی در مدارس غیر دولتی فولادوند گفت: مدارس غیردولتی به غیر از شهریه مصوب حق دریافت هیچ شهریه دیگری را ندارند و دریافت شهریه اضافی نیز ممنوع است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۶ - ۰۶ دی ۱۴۰۰ - 2021 December 27
کد خبر: ۱۱۵۳۶۴

به گزارش راهبرد معاصر، عبدالرضا فولادوند مدیر کل آموزش و پرورش شهر تهران گفت: به مدیران مدارس غیردولتی هشدار می‌دهیم که به غیر از شهریه مصوب حق دریافت هیچ شهریه دیگری را ندارند و تشکیل کلاس‌های فوق برنامه و دریافت شهریه اضافی نیز ممنوع است.

فولادوند افزود: مدارس هیئت امنایی، شاهد، نمونه دولتی و تیزهوشان نیز باید نرخ شهریه مصوب را از خانواده‌ها دریافت کنند و تشکیل کلاس‌های فوق برنامه، کلاس‌های تربیت بدنی و دریافت هزینه غذا نیز در این مدارس ممنوع است.

او درباره شرط حضور دانش آموزان دبیرستانی در مدارس گفت: براساس دستورالعمل وزارت بهداشت دانش آموزان بالای ۱۲ سال برای شرکت در کلاس‌های حضوری مدارس و همچنین برگزاری امتحانات باید دو دُز واکسن مقابله با کرونا را دریافت کرده باشند و یا حداقل ۱۵ روز یکبار آزمایش منفی کرونا ارائه دهند.

او افزود: این دستورالعمل شامل معلمان و کارکنان مدارس نیز می‌شود. این افراد نیز باید این دستورالعمل را رعایت کنند. دانش آموزان و معلمانی که به هر دلیل دو دز واکسن کرونا را تاکنون دریافت نکرده اند برای حضور در مدرسه باید گواهی پزشکی ارائه دهند.

مدیر کل آموزش و پرورش شهر تهران با بیان اینکه هیچ مدرسه‌ای در شهر تهران حق تشکیل کلاس‌های صرف مجازی را ندارد، گفت: آموزش باید به صورت ترکیبی (مجازی و حضوری) و با رعایت تعداد دانش آموزان در کلاس‌ها انجام شود.

فولادوند افزود: میزان حضور دانش آموزان در مدرسه در زمان امتحانات به تصمیم مدیر و شورای مدرسه بستگی دارد./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار