وزیر بهداشت: قانون کشت تریاک تصویب شود ماجرای فوت فرزاد خوش‌برش صفر تا صد آزمون استخدامی نیروی خدماتی آموزش و پرورش فرآیند صدور مجوز رشته‌های تحصیلی تغییر کرد برنامه وزارت آموزش و پرورش برای مناطق محروم سرانجام پرونده متهم فوت شده «محمدمهدی صدیقی» آغاز واریز حقوق آبان ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی محدودیت‌های ترافیکی در برخی از جاده‌های کشور تا ۴ آذر دفترچه آزمون استخدامی سرایداری سال ۱۴۰۴ آموزش و پرورش نحوه ایجاد سوابق تحصیلی و ترمیم نمره برای کنکور ۱۴۰۵ مدارس ابتدایی این استان‌ها چهارشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ مجازی شد وزارت بهداشت: پیش‌بینی می‌شود که یک پیک دیگر بیماری‌های تنفسی در پیش داشته باشیم پاسخ پلیس به انتشار محتوای جعلی مرتبط با QR گواهینامه رانندگی سقف پاداش خدمت بازنشستگان دولت ۱۴۰۴ کارمندان و فرهنگیان + نحوه محاسبه پاداش پایان خدمت اطلاعیه مهم برای داوطلبان کنکور ۱۴۰۵ و فرهنگیان شرط آموزش و پرورش برای تعطیلات زمستانی

زمان تبدیل وضعیت استخدامی ایثارگران وزارت بهداشت

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت گفت: پیگیر وضعیت استخدامی ایثارگران مجموعه وزارت بهداشت هستیم و تا پایان امسال تبدیل وضعیت این افراد انجام خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۸ - ۲۷ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 17
کد خبر: ۱۱۸۱۴۱

به گزارش راهبرد معاصر، بهروز رحیمی معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت گفت: پیگیر وضعیت استخدامی ایثارگران مجموعه وزارت بهداشت هستیم و تا پایان امسال تبدیل وضعیت این افراد انجام خواهد شد.

با بیان این مطلب افزود: با توجه به قانون بودجه ۱۴۰۰ بند "د" تبصره ۲۰ درخصوص تبدیل وضعیت ایثارگران که البته همیشه مورد توجه وزارت بهداشت بوده است، متاسفانه این امر با توجه به نامه ارسالی سازمان مدیریت برنامه و بودجه در مورد عدم استخدام و تبدیل وضعیت‌ها در استان‌ها و تفسیر به رای این سازمان، کمی به چالش خورده بود که خوشبختانه این موضوع رفع شد و در حال پیگیری تغییر وضعیت استخدامی ایثارگران مجموعه وزارت بهداشت هستیم.

وی همچنین گفت: از مدت‌ها قبل مذاکرات بسیاری برای لغو و اصلاح این نامه با سازمان برنامه بودجه و فراکسیون ایثارگران در مجلس داشتیم هرچند که ما کارمان را متوقف نکرده بودیم و دانشگاه‌های علوم پزشکی درحال تبدیل وضعیت کارکنان ایثارگر خود هستند.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت با بیان این که جمعیتی بیش از۵۰ هزار نفر از مجموعه وزارت بهداشت شامل این بخشنامه (تبدیل وضعیت ایثارگران) می‌شدند، افزود: در تلاش هستیم که ان‌شاءالله تا پایان سال افرادی که مشمول این بخشنامه می‌شوند تبدیل وضعیت شوند.

رحیمی همچنین گفت: لازم به ذکر است که تبدیل وضعیت این عزیزان در دانشگاه‌های علوم پزشکی سرعت بسیار زیادی گرفته است و گزینش نیز در انجام و تسریع کار این عزیزان بسیار تلاش می‌کند و همچنین مجموعه مدیریت منابع انسانی ستاد وزارت بهداشت و دانشگاه‌ها نیز در قالب کارگروه‌های تخصصی به سرعت در حال انجام این امر هستند.

وی در پایان افزود: ان‌شاءالله تا پایان امسال تبدیل وضعیت استخدامی ایثارگران مجموعه وزارت بهداشت انجام خواهد شد./فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار