تخت روانچی‏: عمان یک همسایه قابل اعتماد و یک شریک اساسی است کمیسرعالی حقوق بشر سازمان ملل: حملات آمریکا در کارائیب غیرقانونی است آمریکا به دنبال حملات هوایی به داخل خاک ونزوئلا طرح ترامپ برای ساخت یک سالن رقص جدید در کاخ سفید یورش صهیونیست‌ها به کرانه باختری/ شهادت یک جوان فلسطینی در رام‌الله هشدار سازمان ملل درباره خطر گسترش جنگ در سودان/ هیچ منطقه‌ای امن نیست فرد شماره ۲ تحریک طالبان پاکستان کشته شد واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای دیدار مقام ارشد انصارلله با تخت روانچی پاسخ جنبش انصارالله به تهدید اسرائیل کاتس: «اجازه نمی‌دهیم جنایتکار ما را تهدید کند» رایزنی تخت روانچی با وزیر خارجه عمان واکنش تهدیدآمیز مسکو به احیای آزمایش‌های اتمی آمریکا شی: درباره مسائل تجاری با آمریکا به اتفاق‌نظر رسیدیم مدودف: «پوزیدون» یک سلاح آخرالزمانی است طرح خاموش آنکارا برای تسلط بر آسیای میانه

روایت نماینده چین از دور جدید مذاکرات وین

نماینده چین در مذاکرات وین گفت:امروز همه طرف ‌ توافق کرده‌اند هشتمین دور مذاکرات را حتی با وجود کریسمس و تعطیلات سال نو آغاز کنند. این به خودی خود نشان‌دهنده احساس فوریت از سوی همه طرف‌های ذی‌نفع است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۵ - ۰۶ دی ۱۴۰۰ - 2021 December 27
کد خبر: ۱۱۵۴۸۷

به گزارش راهبرد معاصر نماینده چین در مذاکرات رفع تحریم‌ها در وین دوشنبه شب به وقت تهران آغاز دور هشتم این مذاکرات همزمان با کریسمس و تعطیلات سال جدید میلادی را نشانه احساس فوریت در میان طرف‌های شرکت‌کننده در این گفت‌وگوها دانست.

به گزارش خبرگزاری «رویترز» «وانگ گون» نماینده ارشد چین حاضر در مذاکرات وین اندکی قبل از شروع دور تازه مذاکرات به خبرنگاران گفت: «امروز همه طرف ‌ توافق کرده‌اند هشتمین دور مذاکرات را حتی با وجود کریسمس و تعطیلات سال نو آغاز کنند. این به خودی خود نشان‌دهنده احساس فوریت از سوی همه طرف‌های ذی‌نفع است.»

«میخاییل اولیانوف» نماینده روسیه در نهادهای بین‌المللی مستقر در وین نیز دوشنبه با «انریکه مورا» نماینده اتحادیه اروپا در مذاکرات رفع تحریم‌های ایران در وین دیدار کرد.

اولیانوف در توییتی نوشت: «با آقای انریکه مورا هماهنگ‌کننده اتحادیه اروپا در مذاکرات وین دیدار کردم».

این دیپلمات روس در ادامه نوشت، دو طرف «راه‌های پیش رو» در «احتمالاً دور آخر مذاکرات احیای برجام» را به بحث گذاشتند.

«رابرت مالی»، نماینده آمریکا در امور ایران نیز مدعی شده کشورش با آنچه به گفته او «توافق بدتر» نسبت به برجام است موافقت نخواهد کرد.

رابرت مالی در مصاحبه‌ای با پایگاه «نیویورکر» مدعی شده پیشرفت‌های هسته‌ای ایران در مدت ۵ ماهه وقفه در مذاکرات وین باعث شده برجام به سمت تهی شدن از منافع منع اشاعه‌ای حرکت کند.

نشست افتتاحیه کمیسیون مشترک برجام برای آغاز دور هشتم مذاکرات ایران و گروه ۱+۴ به منظور رفع تحریم‌ها از ساعت ۱۸ به وقت وین (۲۰:۳۰ به وقت تهران) در هتل کوبورگ شهر وین آغاز شده است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار