دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

چین: پکن مخالف تحریم‌های یکجانبه آمریکا علیه ایران است

وزارت خارجه چین در بیانیه ای اعلام کرد که پکن مخالف تحریم‌های یکجانبه آمریکا علیه ایران است و در عین حال تلاش می‌کند تا مذاکرات هسته‌ای برای احیای توافق سال ۲۰۱۵ با ایران (برجام) به ثمر برسد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۹ - ۲۵ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 15
کد خبر: ۱۱۷۷۸۷

به گزارش راهبرد معاصر بنابر اعلام وزارت خارجه چین، وزیرخارجه این کشور در دیدار با همتای ایرانی خود بر مخالفت پکن با تحریم‌های آمریکا علیه ایران تاکید کرده است.«وانگ یی» در دیدار روز گذشته خود با «حسین امیرعبداللهیان» تاکید کرده پکن مخالف تحریم‌های یکجانبه آمریکا علیه ایران است و در عین حال تلاش می‌کند تا مذاکرات هسته‌ای برای احیای توافق سال ۲۰۱۵ با ایران (برجام) به ثمر برسد.

وب سایت وزارت امور خارجه چین خلاصه‌ای از دیدار روز جمعه وانگ و همتای ایرانی او در استان جیانگ سو را منتشر و اعلام کرد آمریکا مسئول اصلی مشکلات ادامه دار است، زیرا در سال ۲۰۱۸ به طور یکجانبه از این توافق خارج شد.

وزیر خارجه کشورمان نیز در این دیدار اعلام کرده بود تهران ضمن حمایت از سیاست چین واحد برای توسعه همه جانبه روابط با پکن آمادگی و بر عزم دولت ایران بر اجرایی کردن تمامی توافقات زیرساختی با پکن تاکید دارد. او در بخش دیگری از این دیدار گفت: سند همکاری ۲۵ ساله و توافق طرفین برای آغاز اجرای این سند رویدادی مهم و زمینه ساز تحول اساسی در روابط است.

شایان ذکر است سند برنامه همکاری جامع ایران و چین هفتم فروردین امسال در سفر وانگ یی به تهران بین وی و محمدجواد ظریف وزیر سابق امور خارجه ایران به امضا رسید.

در ادامه این دیدار وزیر خارجه چین نیز با اعلام آمادگی کشورش برای توسعه همکاری‌ها در حوزه تامین مالی، انرژی، بانکی و فرهنگی و ادامه حمایت از مواضع ایران در مذاکرات وین خواستار این شد که آمریکا اشتباهات خود را جبران کند./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده