گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

روایت نماینده چین از دور جدید مذاکرات وین

نماینده چین در مذاکرات وین گفت:امروز همه طرف ‌ توافق کرده‌اند هشتمین دور مذاکرات را حتی با وجود کریسمس و تعطیلات سال نو آغاز کنند. این به خودی خود نشان‌دهنده احساس فوریت از سوی همه طرف‌های ذی‌نفع است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۵ - ۰۶ دی ۱۴۰۰ - 2021 December 27
کد خبر: ۱۱۵۴۸۷

به گزارش راهبرد معاصر نماینده چین در مذاکرات رفع تحریم‌ها در وین دوشنبه شب به وقت تهران آغاز دور هشتم این مذاکرات همزمان با کریسمس و تعطیلات سال جدید میلادی را نشانه احساس فوریت در میان طرف‌های شرکت‌کننده در این گفت‌وگوها دانست.

به گزارش خبرگزاری «رویترز» «وانگ گون» نماینده ارشد چین حاضر در مذاکرات وین اندکی قبل از شروع دور تازه مذاکرات به خبرنگاران گفت: «امروز همه طرف ‌ توافق کرده‌اند هشتمین دور مذاکرات را حتی با وجود کریسمس و تعطیلات سال نو آغاز کنند. این به خودی خود نشان‌دهنده احساس فوریت از سوی همه طرف‌های ذی‌نفع است.»

«میخاییل اولیانوف» نماینده روسیه در نهادهای بین‌المللی مستقر در وین نیز دوشنبه با «انریکه مورا» نماینده اتحادیه اروپا در مذاکرات رفع تحریم‌های ایران در وین دیدار کرد.

اولیانوف در توییتی نوشت: «با آقای انریکه مورا هماهنگ‌کننده اتحادیه اروپا در مذاکرات وین دیدار کردم».

این دیپلمات روس در ادامه نوشت، دو طرف «راه‌های پیش رو» در «احتمالاً دور آخر مذاکرات احیای برجام» را به بحث گذاشتند.

«رابرت مالی»، نماینده آمریکا در امور ایران نیز مدعی شده کشورش با آنچه به گفته او «توافق بدتر» نسبت به برجام است موافقت نخواهد کرد.

رابرت مالی در مصاحبه‌ای با پایگاه «نیویورکر» مدعی شده پیشرفت‌های هسته‌ای ایران در مدت ۵ ماهه وقفه در مذاکرات وین باعث شده برجام به سمت تهی شدن از منافع منع اشاعه‌ای حرکت کند.

نشست افتتاحیه کمیسیون مشترک برجام برای آغاز دور هشتم مذاکرات ایران و گروه ۱+۴ به منظور رفع تحریم‌ها از ساعت ۱۸ به وقت وین (۲۰:۳۰ به وقت تهران) در هتل کوبورگ شهر وین آغاز شده است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر