درخواست استیضاح چهار وزیر در دستور کار مجلس قرار گرفت کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد امیر ایرانی: دریای خزر جای مانور دیگران نیست ورود مجلس به ماجرای فوت دانش آموز زنجانی پس از تنبیه بدنی هیئت رئیسه جبهه اصلاحات ایران تغییر کرد البرز پنجشنبه‌ها تعطیل شد علت صدای انفجار مهیب در جاسک فرمانده کل سپاه: آمادگی کامل در جزایر، سواحل و دریا داریم؛ اگر حرکتی از دشمن سر بزند جواب محکمی دریافت می‌کند حقوق کارمندان و کارگران دوباره افزایش پیدا می‌کند؟ پزشکیان: برداشت بیش از حد آب‌های زیر زمینی موجب فرونشست زمین در تهران، اصفهان و بسیاری از شهر‌ها شده آیت‌الله مکارم شیرازی: آغاز اجرای قانون حجاب باید از ادارات دولتی باشد جزئیات تعطیلی پنجشنبه‌ها در تهران باهنر: اسنپ بک تحریم‌های فعلی را افزایش نمی‌دهد/ همه درآمد دولت صرف حقوق کارمندان می‌شود/ قانون حجاب اجباری در کشور لازم الاجرا نیست موافقت کمیسیون آموزش با کاهش سن ورود کودکان به مدرسه

سردار سلامی: راهی جز مستقل بودن نداریم/دشمن دنبال نابودی اعتماد به نفس ملت است

فرمانده کل سپاه با بیان اینکه هیچ راهی جز مستقل بودن نداریم، گفت: امروز تلاش دشمن برای از بین بردن اعتماد به نفس ملت ما و القای خودباختگی است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۵ - ۱۲ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 02
کد خبر: ۱۱۶۱۲۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده کل سپاه صبح امروز (یکشنبه) در مراسم آغاز فاز سوم کارآزمایی بالینی واکسن "نورا" در دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله (عج) با تسلیت ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها و سالروز شهادت حاج قاسم سلیمانی طی سخنانی اظهار داشت: بخش مهمی از موفقیت‌های ما مدیون مجاهدت‌های ۴۰ ساله سردار شهید حاج قاسم سلیمانی بود، کسی که برای تحقق اهداف انقلاب شب و روز نمی‌شناخت.

 

وی با بیان اینکه امروز تلاش دشمن برای از بین بردن اعتماد به نفس ملت و القای خودباختگی است ، گفت: در این شرایط با اعتماد و اعتقاد به ظرفیت‌ها و توانمندی های داخلی می‌توان اهداف را محقق کرد.

 

فرمانده کل سپاه در ادامه اظهار کرد: انسان‌ها و جوامع با ذهن‌هایشان حرکت می‌کنند و اولین نکته این است که ما چگونه می‌اندیشیم و خود را چگونه می‌بینیم. وابستگی علمی، ذهنی و ادراکات خواست دشمن است و اگر می‌خواهیم مستقل باشیم باید بصورت مستقل فکر و ادراک کنیم.

 

سردار سلامی گفت: ما در برابر مؤمنان کُرنش می‌کنیم اما در مقابل دیگران کُرنش نخواهیم کرد. حرکت ما برمبنای اعتماد و ایمان به خدا و نهراسیدن است و این معنای عزت است.

 

وی میدان عمل را بهترین عرصه قضاوت دانست و گفت: دشمنان ما در مقابل کرونا در مرحله تسلیم شدن هستند و می‌بینید در صدر میزان کشته‌ها قرار دارند. ایران به برکت اسلام و رهبری که حکمت، ایمان و نفوذ بر قلب‌ها دارد توانست به خوبی مشکلات را آسان کند.

 

سرلشکر سلامی گفت: هیچ راهی جز مستقل بودن نداریم و باید با علم بتوانیم در آسمان و زمین نفوذ کنیم البته این نفوذ فیزیکی نیست بلکه گشایش افق‌های ذهن است. ما نباید تنها مصرف کننده علم باشیم بلکه باید افق‌های جدید را تصاحب کنیم و حرف‌های قوی برای جهان داشته باشیم.

 

فرمانده کل سپاه ساخت واکسن نورا را دستاورد بسیار بزرگی دانست که حاصل هزاران ساعت تجربه و کار است، گفت: صمیمانه از دست‌اندرکاران این پروژه تشکر و این دستاورد را به روح شهدا تقدیم می‌کنم.

 

سردار سلامی گفت: ما در این ماه‌ها دستاوردهای بسیار بزرگی داشته‌ایم و با تمام توان در خدمت مردم هستیم و به وزیر بهداشت برای همکاری، اعلام آمادگی می‌کنیم./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار