موجودی سد‌های تهران/ این سد در استان تهران بیشترین آب را دارد قیمت طلا امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ / طلای ۱۸ عیار به کانال ۱۶ میلیون تومان بازگشت قیمت دلار امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ / دلار به کانال ۱۶۱ هزار تومان بازگشت خبر مهم برای مشمولان کالابرگ/ کدام خانوار‌ها در اولویت افزایش اعتبار هستند؟ پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در ماه‌های آینده/ موج جدید گرانی در راه است؟ تغییر مهم در واریز یارانه نقدی/ این گروه یارانه دریافت نمی‌کنند اعلام محدودیت‌های عملیاتی فرودگاه‌های کشور همزمان با مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب از 13 تا 17 تیر ابزار جدید محاسبه مستمری رونمایی شد / متناسب‌سازی بازنشستگان چقدر است؟ قیمت نفت امروز چهارشنبه ۳ تیر ۱۴۰۵ بارگذاری فیش حقوقی خرداد بازنشستگان اختلال خدمات کارت‌محور بانک‌ها رفع شد قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۳ تیرماه ۱۴۰۵/ دلار در این کانال مهم قیمتی جابه‌جا شد + جدول پیش‌بینی دویچه‌بانک درباره قیمت طلا/ مسیر طلا کجاست؟ آخرین وضعیت اختلال بانکی/ چه زمانی همه خدمات به حالت عادی بازمی‌گردد؟ قیمت‌های عجیب میوه در بازار/ گیلاس، زردآلو، هلو و موز چند؟ رفع اختلال همه بانک‌ها تا پایان امشب

دژپسند: در اردیبهشت ماه 1.7 میلیارد دلار ارز صادراتی به کشور بازگشته است

وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه در حال حاضر میزان ارزی که به کشور بازگشته افزایش یافته است، گفت: در اردیبهشت ماه 1.7 میلیارد دلار ارز صادراتی به کشور برگشته و اکنون از مرز 10 میلیارد دلار گذشته است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۰ - ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 19
کد خبر: ۱۱۶۱۹
به گزارش  راهبرد معاصر ، فرهاد دژ پسند وزیر امور اقتصادی و دارایی با اشاره به انتشار آماری مبنی بر عدم بازگشت 30 میلیارد دلار ارز صادراتی به کشور، گفت: این آمار ارائه شده برای تاریخ زمانی کنونی نیست، چراکه وزارت امور اقتصادی و دارایی در مقاطع تاریخی خاصی آمار ارائه می دهد و این موضوع برای اواخر اسفند ماه بود.دولت سازوکارهایی طراحی کرد تا این ارز به کشور بازگردد.

وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه در حال حاضر میزان ارزی که به کشور بازگشته افزایش یافته است، افزود: در اردیبهشت ماه 1.7 میلیارد دلار ارز صادراتی به کشور برگشته و اکنون از مرز  10 میلیارد دلار گذشته است.

وی ادامه داد: جلسه ای با کارآفرینان داشتم  و از آنها خواهش کردم که همه دست به دست یکدیگر دهیم و مانع از وقوع شوک به اقتصاد کشور شویم و از صادرکننده ها درخواست کردیم که ارز صادراتی را به چرخه اقتصادی کشور بازگردانند.

این عضو کابینه دولت دوازدهم، با بیان اینکه اگر تلاش شود راه های بازگشت منابع ارزی به کشور پیدا می شود، تاکید کرد:در شرایط کنونی همانند دوران قبل از تحریم ها بازگشت ارز به کشور کار سهل و آسانی نیست و موانع و مشکلاتی پیش روی آن وجود دارد، اما ما برای مدیریت کشور به بهترین وجه باید راه های فرعی پیدا کنیم که خوشبختانه صادرکننده ها این عزم را دارند که با دولت همکاری کرده و به مردم خدمت کنند.

وزیر امور اقتصادی و دارایی، با تاکید بر اینکه اسامی کسانی که کالا صادر کرده و ارز آن  را وارد کشور نکرده اند موجود است، تصریح کرد: گمرک و بانک مرکزی اسامی این افراد را دارند و بانک مرکزی اسامی افرادی که به عدم بازگشت ارز اصرار دارند را به قوه قضاییه ارسال می کند.

منبع : فارس
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار