اف‌بی‌آی از خنثی سازی حمله تروریستی خبر داد مهاجرانی: ما این همه جشن ملی داریم، هالووین کجا بود؟ امانی: دشمن صهیونیستی به دنبال اختلاف‌افکنی میان ملت‌های منطقه است عراقچی: دیپلمات‌ها با اتکا به نیروهای مسلح در میدان‌ها حضور می‌یابند آیت‌الله جوادی آملی: ملت از مدیران و مسئولین، طهارت و پاکی می‌خواهند تأکید پزشکیان بر تکمیل خطوط و اتصال ایستگاه‌های قطار حومه‌ای اشتغال هم‌زمان احمدنیا در ۲ دستگاه دولتی بررسی شود سرلشکر موسوی: ورود مؤثر پدافند غیرعامل به برنامه‌ریزی‌های ملی ضروری است هشدار تهران به گروسی درباره ادعاهای هسته‌ای یاک ۱۳۰ مقدمه حضور سوخو–۳۵ در ایران است؟ سردار وحیدی: افزایش سرمایه اجتماعی در تعامل و ارتباط با مردم است دولت چقدر کسری بودجه دارد؟ پزشکیان: طرح‌هایی مانند انتقال آب از خلیج‌فارس بسیار پر هزینه هستند/ دولت به دنبال راه‌حل‌های پایدار و بدون تبعات منفی است آملی لاریجانی: نتیجه حل مشکلات معیشتی باید سرسفره مردم دیده شود قالیباف: نه تسلیم می‌شویم و نه به اسارت در می‌آییم

قوه قضائیه مسؤولان خاطی در سیل اخیر کشور را محاکمه کند

تولیت آستان قدس رضوی گفت: اگر من جای قوه قضائیه بودم، همه مسؤولان خاطی در جریان سیل اخیر کشور را که بی‌تدبیری به خرج دادند، پای میز محاکمه می‌کشاندم.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۸ - ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 19
کد خبر: ۱۱۶۵۷

به گزارش راهبرد معاصر ، حجت‌الاسلام‌والمسلمین احمد مروی عصر امروز در اجتماع مردم سیل‌زده کلات در مسجد جامع این شهر با اشاره به اینکه با رعایت اصول اولیه و فنی نباید در زمان وقوع سیل غافلگیر شویم، اظهار کرد: باید در ساخت‌وسازها اصول ساختمانی را رعایت کرد و ساختمانی محکم بر اساس اصول نظام‌مهندسی بنا کرد.

 

تولیت آستان قدس رضوی افزود: باید هم مردم پی گیر باشند که رعایت اولیه را در مقابل سیل انجام دهند و هم دستگاه‌های ذی‌ربط در ساخت‌وسازها نهایت نظارت و دقت را داشته باشند.

وی بابیان اینکه جمع زیادی از هم‌وطنانمان در جریان سیل اخیر در نقاط مختلف کشور متحمل خسارت شدند، تأکید کرد: اگر من جای قوه قضائیه بودم، همه مسؤولان خاطی در جریان سیل اخیر کشور را که بی‌تدبیری به خرج دادند، پای میز محاکمه می‌کشاندم.

 

حجت‌الاسلام‌والمسلمین مروی با تأکید بر اینکه آستان قدس رضوی در حد توان در راستای کمک و امدادرسانی به آسیب دیدگان سیل تلاش کرده است، ابراز کرد: اولویت ما در شهرستان‌های سیل‌زده ایجاد اشتغال است تا از این طریق به مردم کمک کنیم.

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار