وام ساخت و تولید با ضمانت سپرده ارزی فراهم شد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا سه شنبه ۲۱ مرداد ۱۴۰۴ شرایط فروش نقدی و اقساطی دیگنیتی پرایم اعلام شد قیمت بیت‌کوین به آستانه ثبت رکورد جدید رسید زمان و نحوه ثبت‌نام در آزمون استخدام بانک مرکزی اعلام شد با حکم رییس جمهور، رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان منصوب شد/ امین مقومی کیست؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا عقب‌نشینی کرد؟ جزئیات ورود خودرو‌های مناطق آزاد به سرزمین اصلی و دریافت پلاک ملی اعلام شد وزیر کشاورزی: در تامین کالا‌های اساسی هیچ تنش و مشکلی وجود ندارد سد‌های کشور ۴۲ درصد آب دارند/ ارتفاع کل ریزش‌های جوی نسبت به میانگین دوره‌های مشابه، ۴۰ درصد افت داشته حذف یارانه نقدی این سه دهک تا شهریور قطعی شد + جزئیات  سقف جدید بیمه‌نامه‌های بزرگ اعلام شد جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴

توزیع هوشمند میوه شب عید و برنج + جزئیات و قیمت

رئیس مرکز ارتباطات سازمان تعاون روستایی با اشاره به توزیع هوشمند میوه شب عید گفت: مقرر شده است که برای توزیع مناسب میوه شب عید سیب و پرتقال با قیمت مصوب به‌صورت هوشمند در سامانه‌های توزیع هوشمند عرضه شود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۶ - ۱۳ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 03
کد خبر: ۱۱۶۲۷۲

به گزارش راهبرد معاصر، علی‌رضا جاویدعربشاهی رئیس مرکز ارتباطات، امور مجلس و استان‌های سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم در واکنش به ایجاد وقفه در توزیع برنج‌های وارداتی در سامانه بازرگام اظهار کرد: ارائه خدمات توزیع هوشمند کالاهای اساسی تداوم خواهد داشت و به‌صورت مستمر توزیع می‌شود.

 

وی افزود: شرکت بازرگانی دولتی ایران به‌صورت مستمر برنج هندی، پاکستانی و تایلندی را در اختیار سامانه‌های توزیع اینترنتی قرار می‌دهد و ایجاد هرگونه وقفه موقتی است و خوشبختانه مسئله‌ای در حوزه تأمین اقلام اساسی نداریم.

 

رئیس مرکز ارتباطات، امور مجلس و استان‌های سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران ادامه داد: دلیل ایجاد وقفه در توزیع برخی از اقلام در بعضی از ساعات روز، افزایش تقاضا در استان‌ها است که با توجه به لزوم تحویل مناسب اقلام درب منازل، سامانه‌ها بعضاً به‌طور موقت آن محصول را ناموجود می‌کنند تا به‌سرعت تأمین شود.

 

وی با اشاره به توزیع هوشمند میوه شب عید تصریح کرد: مقرر شده است که برای توزیع مناسب میوه شب عید نیز سیب و پرتقال با قیمت مصوب به‌صورت هوشمند در سامانه‌های توزیع هوشمند عرضه شود.

 

جاویدعربشاهی گفت: حدود 50 پلت‌فرم جدید برای توزیع کالاهای اساسی با قیمت مصوب و تحویل 24ساعته اعلام آمادگی کرده‌اند که در حال بررسی ظرفیتها و انعقاد قرارداد با پلت‌فرم‌ها هستیم که تا قبل از توزیع اقلام شب عید در شبکه توزیع هوشمند قرار گیرند.

 

بنابر این گزارش ساعاتی بعد از مصاحبه با این مقام مسئول و قبل از انتشار خبر، فروشگاه اینترنتی بازرگام توزیع هوشمند برنج‌های هندی و پاکستانی را به‌قیمت مصوب 18500 تومان و 20500 تومان دوباره آغاز کرد./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار