جزئیات ثبت‌نام داوطلبان انتخابات میان دوره‌ای مجلس خبرگان پزشکیان: پزشکیان: برنامه نوشته‌اند که مثلاً ایران ۳۶ ماه دیگر باید ساقط شود؛ اگر ما با هم باشیم، ۳۶ هزار سال دیگر هم نمی‌توانند این کار را بکنند / برای تأمین معیشت مردم برنامه ۲۰ بندی داریم آغاز فرآیند انتخابات شورا‌ها در استان تهران رهبر معظم انقلاب: تهاجم آمریکا در منطقه مغلوب ابتکار و شجاعت جوانان ایران شد خط فقر در تهران را حدود ۴۰ میلیون تومان اعلام شد رئیس مجلس: قدرت خرید مردم در بودجه 1405 باید افزایش یابد انتقاد ‌آیت‌الله علم‌الهدی از ‌وضعیت اقتصادی و اجتماعی امام جمعه موقت تهران: مسئولان باید به مردم توجه ویژه داشته باشند عراقچی: با روسیه مشورت‌های سیاسی نزدیک در سطوح مختلف داریم ضربه سنگین سپاه به مافیای سوخت عراقچی: آمریکایی‌ها پیام دادند لطفا از ساعت 4 صبح حمله را متوقف کنید عراقچی: حفظ زاینده‌رود ضرورت ملی و بین‌المللی است تاجگردون: مجلس برای افزایش حقوق کارمندان در سال آینده تلاش می‌کند نامه هشدار آمیز 165 نماینده مجلس به سران قوا/ریشه تورم ارز است آیت الله خامنه‌ای: حوزه علمیه مشهد مدیون آیت‌الله میلانی است

رییس‌جمهور: بانک مرکزی از خلق نقدینگی از سوی بانک‌ها جلوگیری کند

رییس‌جمهور از بانک مرکزی خواست با افزایش نظارت بر عملکرد بانک‌های دولتی و خصوصی از خلق نقدینگی جلوگیری کند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۹ - ۱۳ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 03
کد خبر: ۱۱۶۳۰۲

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست‌جمهوری، جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت شب گذشته به ریاست آیت الله سید ابراهیم رییسی تشکیل و در این نشست گزارش‌های جداگانه بانک مرکزی درباره وضعیت کنونی تورم، نقدینگی و بازار ارز ارائه شد.

 

گزارش بانک مرکزی در مورد تورم نشان می‌دهد برنامه‌ها و سیاست‌های دولت برای مهار رشد تورم موفقیت آمیز بوده طوری که نرخ رشد تورم در ابتدای دولت سیزدهم که به رقم بی‌سابقه‌ای در ۷۰ سال اخیر رسیده بود کاهش قابل توجهی داشته است.

 

رییس‌جمهور در این نشست با تاکید بر لزوم تلاش بیشتر برای مهار رشد تورم و نقدینگی، از بانک مرکزی خواست با افزایش نظارت بر کار و عملکرد بانک‌های دولتی و خصوصی از خلق نقدینگی توسط بانک‌ها جلوگیری شود.

 

آیت الله رییسی با تاکید بر اینکه بانک‌ها باید از بنگاه‌داری خارج شوند، گفت: ناترازی بانک‌ها تهدیدی برای نظام بانکی است و این موضوع باید جدی گرفته شود.

 

رییس دولت سیزدهم موضوع کفایت سرمایه بانک‌ها را نیز از چالش‌های مهم در نظام بانکی کشور برشمرد و دستور داد بانک مرکزی در خصوص بهبود کفایت سرمایه برنامه عملیاتی ارائه و اجرای آن را پیگیری کند.

 

آیت‌الله رییسی حفظ ارزش پول ملی و نظارت بر بازار ارز را از وظایف مهم بانک مرکزی دانست و بر پیگیری جدی این موضوع تاکید کرد.

 

در این جلسه همچنین گزارش مشترک بانک مرکزی و وزارت صنعت، معدن و تجارت در مورد تامین مالی زنجیره تولید ارائه شد. به موجب این گزارش اجرای برنامه تامین مالی زنجیره تولید آثار مناسبی در جهت کاهش ضریب فزاینده پولی و کاهش رشد نقدینگی خواهد داشت.

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار