جزئیات تازه از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در آموزش و پرورش و دیگر ادارات معاون رئیس جمهور: بدهی بانک آینده از طریق فروش دارایی‌ها مثل ایران مال و مشهد مال پرداخت می‌شود سردار قریشی معاون هماهنگ‌کننده سپاه شد پیام لاریجانی به اهالی رسانه شهادت مامور پلیس در درگیری با اشرار مسلح در زهک زمان دقیق ثبت نام داوطلبان انتخابات شورا‌ی شهر و روستا علت صدای انفجار‌های مهیب در زنجان دلجویی جانشین مرزبانی سیستان و بلوچستان از بانوی حادثه دیده مرز میلک؛ ابلاغ پیام عذرخواهی فرمانده مرزبانی ماجرای انتخاب شهید حاجی‌زاده به فرماندهی هوافضا و جابه‌جایی شهید سلامی از فرماندهی هوافضا به جانشینی سپاه + فیلم بودجه ۱۴۰۵ بر اساس قانون یکم دی ماه به مجلس تقدیم می‌شود احتمال دیدار قریب الوقوع رهبر کره شمالی با ترامپ خاتمی: ملت عاشورایی ایران هرگز تسلیم زورگویی نخواهد شد X-BAT معرفی شد / پهپاد جنگی با توان پنهان‌ شدن از رادار و سرعت جنگنده رمزگشایی از تغییر لحن اخیر رهبر انقلاب در برابر ترامپ قدردانی رئیس‌جمهور از فعالان اربعین / امنیت مثال‌زدنی در اربعین 1404

دستور آیت الله رئیسی برای تأمین حقوق قانونی خانواده شهدای حادثه هواپیمای اوکراینی

رئیس جمهور با صدور دستوری تأمین حقوق قانونی خانواده شهدای حادثه هواپیمای اوکراینی به ویژه تسریع در پرداخت غرامت به آن‌ها را لازم و ضروری دانست.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۴ - ۱۲ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 02
کد خبر: ۱۱۶۲۰۰

به گزارش راهبرد معاصر آیت الله سید ابراهیم رئیسی عصر روز یکشنبه در جلسه هیأت دولت ضمن گرامیداشت یاد و نام شهید حاج قاسم سلیمانی، گفت: شهید سلیمانی مَرد واقعی عرصه میدان بود و در عمل پایبندی خود را به ولایت و رهبری نشان داد.

رئیس جمهور با اشاره به لزوم توجه و دلجویی از خانواده شهدای حادثه هواپیمای اوکراینی، با صدور دستوری تأمین حقوق قانونی این خانواده‌ها به ویژه تسریع در پرداخت غرامت به آن‌ها را لازم و ضروری دانست.

رئیس دولت سیزدهم، وزارت راه و شهرسازی، بنیاد شهید و امور ایثارگران، وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح و معاونت حقوقی با تشکیل کارگروهی برای پیگیری رفع مشکلات خانواده‌های این حادثه اقدام کنند.

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود، افزود: وزارت جهاد کشاورزی نسبت به تبیین استاندارد‌های کالا‌های کشاورزی صادر شده به کشور‌های مختلف، فعالانه در رسانه‌ها روشنگری کند و با دعوت از کارشناسان در این مورد به صورت علمی و دقیق با مردم سخن بگوید.

او با اشاره به نگرانی رهبری معظم انقلاب، علما، مراجع تقلید و مردم از وضعیت آسیب‌های اجتماعی، گفت: کاستن از آسیب‌ها و نیز رفع نگرانی نسبت به جرایم در فضای مجازی وظیفه همه دستگاه‌های مرتبط است.

رئیس جمهور همچنین در این مورد بر تکمیل و اجرایی شدن شبکه ملی اطلاعات در دولت سیزدهم و تا سال آینده تأکید کرد.

رئیسی همچنین با تاکید بر تامین انرژی پایدار برای فصل زمستان، گفت: ان‌شاء‌الله امسال با رعایت الگوی مصرف شاهد قطعی گاز و برق در کشور نباشیم. البته تحقق این امر در گرو همکاری مردم و بخش‌های تولیدی خواهد بود.

رئیس جمهور بر ضرورت تبیین الگوی صحیح مصرف آب، برق و گاز در کشور تأکید کرد و از صدا و سیما خواست با تولید برنامه‌های کاربردی عواقب و مضرات اسراف در بخش انرژی و ارائه الگوی مصرف در کشور را برای مردم تبیین کند.

در این جلسه همه وزارتخانه‌ها به‌ویژه وزارت امور خارجه موظف شدند برای فعال شدن کمیسیون‌های مشترک بین ایران و سایر کشور‌ها تلاش کنند تا روابط تجاری و اقتصادی بین جمهوری اسلامی ایران و سایر کشور‌های جهان توسعه یابد.

رئیس جمهور در پایان گفت: امروز سیاست جمهوری اسلامی ایران توسعه روابط اقتصادی و تجاری با سایر کشورهاست./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار