پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

سفر قریب الوقوع رئیس جمهور ونزوئلا به سوریه

سفر قریب الوقوع رئیس جمهور ونزوئلا به سوریه «نیکلاس مادورو» رئیس جمهور ونزوئلا با اعلام اینکه به زودی به سوریه سفر خواهد کرد، خواستار احترام به حقوق سوریه در بازسازی و دستیابی به توسعه شد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۹ - ۲۹ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 19
کد خبر: ۱۱۸۵۴۱

به گزارش راهبردمعاصر، روسیا الیوم به نقل از منابع سوری اعلام کرد «نیکلاس مادورو» رئیس جمهور ونزوئلا در مراسم اعطای مدال به «خیل بیطار» سفیر سوریه به مناسبت پایان ماموریتش در کاراکاس اعلام کرد که به زودی برای جشن گرفتن با مردم و رهبر سوریه برای صلح و ثباتی که پس از مقابله با تروریست‌ها در این کشور حاکم شده است، به دمشق سفر خواهد کرد.

مادورو ضمن تحسین تاریخ مردم سوریه، قهرمانی‌ها و مبارزات آن‌ها با گروه‌های تروریستی، از شجاعت «بشار الاسد» و موضع قهرمانانه او قدردانی کرد.

وی افزود: بشار اسد یک حماسه تاریخی را علیه تروریسم آمریکا و همدستانش در جهان رقم زد و با کمک هم پیمانانی همچون روسیه، ایران، چین و دیگر ملت‌های مخالف امپریالیسم و همچنین با حمایت‌های مادی و معنوی ونزوئلا به پیروزی رسید.

مادورو در اظهاراتش با تاکید بر اینکه سوریه کانون فرهنگ و تمدن است، خواستار احترام به حقوق سوریه در بازسازی و دستیابی به توسعه شد. وی در پایان نیز به منظور تاکید بر آمادگی ونزوئلا برای کمک به بازسازی سوریه، پیشنهاد داد که نمایشگاه اقتصادی و سرمایه گذاری برای بازرگانان ونزوئلایی اقلیت‌های سوری در ونزوئلا برگزار شود.

وی در پایان پیشنهاد داد که یک نمایشگاه اقتصادی و سرمایه گذاری در دمشق برگزار شود و تمامی تجار ونزوئلایی و اقلیت سوری ساکن ونزوئلا با هدف تاکید بر آمادگی برای مشارکت در بازسازی سوریه در آن شرکت داشته باشند./مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار