جزییات جدید سهمیه کنکور آسیب دیدگان جنگ | ماجرای سهمیه ۵ درصدی کنکور چرا اینترنت جهانی از کف اقیانوس می‌گذرد؟ وزش باد شدید در تهران؛ هشدار هواشناسی و کاهش دما بخشنامه نحوه تعطیلی مدارس ابلاغ شد + جزییات  جریمه رانندگی در حالت مستی ۲۰ میلیون تومان می‌شود؟ ساعت کاری ادارات در مهرماه ۱۴۰۵ اعلام شد؛ ادارات از چه ساعتی باز هستند؟ هشدار رگبار‌های شدید موسمی در ۲ استان؛ احتمال آتش‌سوزی در طبیعت آغاز فرایند رتبه بندی معلمان از مهر ۱۴۰۵ + جزییات  افزایش حق التدریس معلمان اعلام شد | مبلغ جدید ساعتی برای شاغل و بازنشسته جریمه ورود به طرح ترافیک ۱۴۰۵ + تعرفه جدید و ساعت طرح ترافیک فوری/ فعالیت مدارس هرمزگان تعطیل شد + جزییات فوری؛ تعطیلی مدارس اصفهان و خوزستان فردا چهارشنبه وزارت بهداشت: واکسن آنفلوانزای مورد تأیید وارد شبکه رسمی توزیع کشور نشده تهران گرم‌تر می‌شود؛ آخرین پیش‌بینی هواشناسی برای ۳۱ شهریور و اول مهر متهم مدعی ارتباط با مقامات پس از تماس با رئیس دادگستری دستگیر شد

اگر خودرو‌های موجود در پارکینگ‌ها نقص دارند چرا پس از افزایش قیمت، فورا فروخته می‌شوند؟

اگر خودرو‌های موجود در پارکینگ‌ها نقص دارند چرا پس از افزایش قیمت، فورا فروخته می‌شوند؟ سخنگوی قوه قضائیه گفت: همکاران ما مدعی هستند اگر خودرو به لحاظ نقص قطعه در پارکینگ است چرا بلافاصله بعد از افزایش قیمت این خودرو‌ها به فروش می‌رسد؟ اگر خودروسازان پاسخ قانع‌کننده ندهند پرونده‌شان به مراجع قضائی می‌رود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۰ - ۱۴ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 04
کد خبر: ۱۱۶۴۶۷

به گزارش راهبرد معاصر، ذبیح‌الله خداییان در ادامه نشست خبری امروز خود در پاسخ به سوالی درباره تفهیم اتهام بازسی کل کشور به خودروسازان گفت: همه مردم در فضای مجازی مشاهده کرده‌اند که ما توقفگاه‌هایی داریم که هزاران خودرو در آنجا پارک شده‌اند و از ما سؤال می‌پرسند علت این همه خودروی پارک شده چیست در حالی که مردم در نوبتِ گرفتنِ خودرو هستند.

وی ادامه داد: همکاران ما در ماه‌های قبل بازدید‌هایی از توقفگاه‌های خودروسازان و برخی شرکت‌های قطعه‌ساز داشتند و با این مسئولین مذاکره شده بود که تا پایان آبان امسال تعداد خودرو‌های دارای نقص کاهش یابد که متأیفانه بر تعداد آن‌ها افزوده شده است. همکاران ما مدعی هستند اگر خودرو به لحاظ نقص قطعه در پارکینگ است چرا بلافاصله بعد از افزایش قیمت این خودرو‌ها به فروش می‌رسد. مدعی هستیم که این خودرو‌های پارک شده سبب التهاب بازار و احتکار است که به حبس سرمایه منجر شده است. امکان کاهش این خودرو‌ها وجود دارد تا به بازار عرضه شوند. همکاران ما از مسئولین این دو خودروساز توضیحانی درباره احتکار خواستند که اگر پاسخ قانع‌کننده‌ای نداشته باشند مراتب به مرجع قضائی ارسال خواهد شد.

وی ادامه داد: البته وزیر صمت یک نامه‌ای را ارسال و زمانبندی را تهیه کرده است. خواهش ما این است که جدی‌تر وارد موضوع شوند و الان تنظیم بازار خودرو به عهده این وزارت است و با ورود جدی مانع التهاب بازار در این خصوص شوند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار