حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟ تابستان سوزان در راه ایران؛ دما در این مناطق تا ۲ درجه بالاتر از حد نرمال پشت پرده بحران آب تهران/ چرا پایتخت با کمبود آب دست‌وپنجه نرم می‌کند؟ امکان استعلام آنلاین ممنوع‌الخروجی قضایی اعلام برنامه رسمی آزمون‌های نهایی تیر و مرداد ۱۴۰۵ هواشناسی تهران اطلاعیه داد / رگبار و رعد و برق تا آخر هفته در پایتخت شهردار بوشهر برکنار شد

اگر خودرو‌های موجود در پارکینگ‌ها نقص دارند چرا پس از افزایش قیمت، فورا فروخته می‌شوند؟

اگر خودرو‌های موجود در پارکینگ‌ها نقص دارند چرا پس از افزایش قیمت، فورا فروخته می‌شوند؟ سخنگوی قوه قضائیه گفت: همکاران ما مدعی هستند اگر خودرو به لحاظ نقص قطعه در پارکینگ است چرا بلافاصله بعد از افزایش قیمت این خودرو‌ها به فروش می‌رسد؟ اگر خودروسازان پاسخ قانع‌کننده ندهند پرونده‌شان به مراجع قضائی می‌رود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۰ - ۱۴ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 04
کد خبر: ۱۱۶۴۶۷

به گزارش راهبرد معاصر، ذبیح‌الله خداییان در ادامه نشست خبری امروز خود در پاسخ به سوالی درباره تفهیم اتهام بازسی کل کشور به خودروسازان گفت: همه مردم در فضای مجازی مشاهده کرده‌اند که ما توقفگاه‌هایی داریم که هزاران خودرو در آنجا پارک شده‌اند و از ما سؤال می‌پرسند علت این همه خودروی پارک شده چیست در حالی که مردم در نوبتِ گرفتنِ خودرو هستند.

وی ادامه داد: همکاران ما در ماه‌های قبل بازدید‌هایی از توقفگاه‌های خودروسازان و برخی شرکت‌های قطعه‌ساز داشتند و با این مسئولین مذاکره شده بود که تا پایان آبان امسال تعداد خودرو‌های دارای نقص کاهش یابد که متأیفانه بر تعداد آن‌ها افزوده شده است. همکاران ما مدعی هستند اگر خودرو به لحاظ نقص قطعه در پارکینگ است چرا بلافاصله بعد از افزایش قیمت این خودرو‌ها به فروش می‌رسد. مدعی هستیم که این خودرو‌های پارک شده سبب التهاب بازار و احتکار است که به حبس سرمایه منجر شده است. امکان کاهش این خودرو‌ها وجود دارد تا به بازار عرضه شوند. همکاران ما از مسئولین این دو خودروساز توضیحانی درباره احتکار خواستند که اگر پاسخ قانع‌کننده‌ای نداشته باشند مراتب به مرجع قضائی ارسال خواهد شد.

وی ادامه داد: البته وزیر صمت یک نامه‌ای را ارسال و زمانبندی را تهیه کرده است. خواهش ما این است که جدی‌تر وارد موضوع شوند و الان تنظیم بازار خودرو به عهده این وزارت است و با ورود جدی مانع التهاب بازار در این خصوص شوند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار