درخواست مجلس از دولت درباره لایحه جامع همسان سازی نظام پرداخت کارکنان-راهبرد معاصر
۹ مصدوم بر اثر تخلیه مواد مذاب کوره فولاد زرند کرمان بازی‌های معوقه استقلال و پرسپولیس با VAR آتش سوزی مهیب در کوره فولاد زرند، ۷ کارگر مصدوم شدند + فیلم لحظه انفجار این خوراکی منبع انواع ویتامین‌هاست ۹ خاصیت جادویی هلیله سیاه برای بدن + طریقه مصرف اعتراف عجیب یک استقلالی؛ به داور گفتم می‌زنمت اگر نگذاری مهاجم پرسپولیس را بزنم! انفجار در حسینیه ارشاد به ۴۲ ساختمان خسارت زد انفجار در حسینیه ارشاد همدان + جزئیات حادثه واکنش رهبر انصارالله به ادعای ترامپ: او دولت‌های عربی را گاو شیرده می‌بیند تاثیر پیروزی ترامپ بر بازار‌های ایران اعلام شاخص‌های حذف یارانه نقدی | اگر این شرایط را دارید، یارانه شما حذف می‌شود! ورود تاکسی برقی‌های وارداتی به پایتخت واکنش پزشکیان به انتخاب ترامپ: در توسعه روابط خود با دیگر کشور‌ها به هیچ عنوان نگاه بسته و محدودی نخواهیم داشت رهبر انقلاب: شهید نصرالله به اسلام عزت داد وزیر علوم: قانون ممنوعیت شرکت مجدد در آزمون‌های سراسری اشتباه بود

درخواست مجلس از دولت درباره لایحه جامع همسان سازی نظام پرداخت کارکنان

بک نماینده مجلس از دولت در خواست کرد تا زودتر لایحه جامع همسان سازی نظام پرداخت کارکنان را به مجلس بفرستد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۰ - ۱۶ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 06
کد خبر: ۱۱۶۶۹۷

به گزارش راهبرد معاصر نماینده فریدن در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد که باید دولت هر چه سریعتر لایحه جامع همسان سازی نظام پرداخت کارکنان دولت را در راستای برقراری عدالت در پرداخت ارائه کند.

گزارش ایسنا، حسین محمدصالحی در جلسه علنی امروز(چهارشنبه) در تذکری گفت: گفت: باید دولت هر چه سریعتر لایحه جامع همسان سازی نظام پرداخت کارکنان دولت را در راستای برقراری عدالت در پرداخت ارائه کند؛ کارکنان منابع طبیعی، بهزیستی، آموزش و پرورش، ثبت احوال، ثبت اسناد، قوه قضائیه و وزارت کشور دارای مشکلات معیشتی هستند.

وی همچنین اظهار کرد: در شرایطی که کشاورزان به دلیل خشکسالی شدید دچار مضیقه هستند، بانک کشاورزی وام ها را تمدید نمی کند و این باعث فشار بیش از پیش بر کشاورزان شده است. از طرف دیگر وضع نهاده های دامی در سطح کشور نامناسب است، این روزها با قوت گرفتن بحث حذف ارز ترجیحی از نهاده های دامی، نرخ این محصولات از ۷ هزار تومان به ۱۱ هزار تومان افزایش یافته انتظار می رود در صورتی که دولت و مجلس موافق این سیاستگذاری هستند، تدابیری برای مدیریت بازار داشته باشند.

این نماینده مجلس ادامه داد: با وجود تذکرات متعدد، وزرای نیرو و کشاورزی دولت گذشته درباره تولید کنتورهای هوشمند ورود نکرده و همچنان شاهد تولید کنتورهای هوشمند آب در انحصار چند شرکت هستیم که باعث ایجاد رانت در قیمت گذاری شده است. همچنین کشاورزان را به دلایل واهی مجبور به تعویض کنتورهای آب نصب شده می کنند که هزینه ای بالغ بر ۲۵ هزار تومان روی دست کشاورز می گذارد.

وی با انتقاد از کمبود سوخت موتورهای کشاورزی اظهار کرد: به بهانه قاچاق سوخت، سهمیه سوخت موتورهای چاه کشاورزان تنها کفاف یک هفته را می دهد، این در حالی است که کشاورز می تواند در بازار آزاد گازوئیل را به هر میزان به قیمت لیتر ۲۰۰۰ تا ۲۵۰۰ تومان خریداری کند. اگر بحث قاچاق سوخت در میان است، فروش آزاد گازوئیل در بازار چه معنایی دارد؟/عصر ایران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار