قیمت دلار، یورو امروز ۲۸ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ یورو ۲۹۷ هزار تومان قیمت خورد قیمت طلا امروز ۲۸ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ مثقال طلا ۵۱۶ هزار تومان گران شد زمان افزایش مبلغ کالابرگ اعلام شد | جزییات شارژ ۵۰۰ هزار تومانی پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ نحوه فعالسازی خرید اعتباری بازنشستگان / جزییات طرح تامین رفاه بازنشستگان صعود قیمت‌ها در بازار ارز و طلا | رشد ۱۹۷۰ تومانی قیمت دلار | طلا از سقف ۲۶ میلیون و ۴۶۷ هزار تومان برگشت پیش‌بینی قیمت دلار چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ قیمت سکه امروز ۲۷ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار پیش بینی قیمت دلار سه شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ قیمت طلا امروز ۲۷ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ مثقال طلا ۱۱۳ میلیون تومان شد افزایش مبلغ کالابرگ از مهر ۱۴۰۵؛ فرصت جدید ثبت خوداظهاری در آبان آغاز ثبت نام پیش‌فروش بدون قرعه‌کشی سهند S سایپا از ۲۷ مهر ۱۴۰۵+ جزییات و شرایط واریز حقوق بازنشستگان مهر ۱۴۰۵ از ۲۸ مهر / خبر جدید درباره معوقه اردیبهشت بازنشستگان جزئیات جدیدترین حراج شمش طلا سه‌شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ + شرایط ثبت نام و خرید سود سهام عدالت کی واریز می‌شود؟ آخرین خبر از زمان پرداخت و مبلغ سود ۱۴۰۵

شرط واریز سود سهام شرکت‌ ها از طریق سجام

شرط واریز سود سهام شرکت‌ ها از طریق سجام به گفته نایب رییس هیات مدیره شرکت سپرده‌گذاری مرکزی واریز سود از طریق سامانه سجام در صورت الزام قانونی به طور کامل اجرا خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۹ - ۱۹ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 09
کد خبر: ۱۱۷۰۷۴

به گزارش راهبرد معاصر «غلامرضا ابوترابی» نایب رییس هیات مدیره شرکت سپرده‌گذاری مرکزی به واریز سود شرکت های بورسی از طریق سجام اشاره کرد و اظهار داشت: حدود ۵۵ درصد شرکت‌های بورسی و فرابورسی که در مجامع عمومی عادی سالانه سود تقسیم کرده‌اند طبق برنامه زمان‌بندی ارائه شده در کدال از طریق سامانه سجام اقدام به پرداخت سود کرده‌اند.

وی بیان کرد: براساس اطلاعات موجود؛ از ابتدای امسال تاکنون، سود تقسیمی ۲۳۲ ناشر از طریق شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه واریز شده است. همچنین براساس درخواست‌های ارائه شده سود تقسیمی ۳۰ ناشر دیگر تا پایان سال از طریق این شرکت (سمات) پرداخت خواهد شد.

ابوترابی افزود: به همین خاطر مجموع سود تقسیمی پرداخت از سوی این شرکت تا پایان سال به ۲۶۲ شرکت خواهد رسید، البته ممکن است درخواست‌های جدید دیگری نیز از سوی شرکت‌ها ارائه شود. این مسئله در حالی است که سال ۹۹ سود تقسیمی 123 ناشر از طریق این شرکت به سهامداران سجامی پرداخت شده است.

قائم مقام مدیر عامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی کرد: بدیهی است که برخی از شرکت‌ها زیان ده بوده‌اند و عملاً سود تقسیمی نداشته‌اند یا مجامع عمومی عادی سالانه آنها به دلایل مختلف برگزار نشده که این تعداد از کل شرکت‌های ثبت شده نزد سازمان بورس و اوراق بهادار کسر شده است.

وی افزود: از سوی دیگر نیز برخی از شرکت‌ها هنوز مجامع عمومی عادی سالانه خود را به دلیل نرسیدن سال مالی برگزار نکرده‌اند که آن‌ها نیز از مجموع شرکت‌های مندرج کم خواهند شد.

ابوترابی با اشاره به اینکه اکنون زیرساخت‌های لازم در شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه برای پرداخت سود تقسیمی شرکت‌ها به سهامدارانی که در سامانه سجام ثبت نام کرده اند فراهم شده است، گفت: از گذشته صحبت های لازم با بیشتر بانک‌ها در خصوص فراهم آوردن زیر ساخت‌های لازم برای اجرا درست و بی نقض این امر انجام شده است.

قائم مقام مدیر عامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی تاکید کرد: واریز سود از طریق سامانه سجام در صورت الزام قانونی و ابلاغ آن به تمام شرکت‌های ثبت شده نزد سازمان بورس و اوراق بهادار به طور کامل اجرا خواهد شد.

وی گفت: تمام سهامداران شرکت‌هایی که در سامانه سجام ثبت‌نام نکرده‌اند هر چه سریع‌تر نسبت به ثبت نام در این سامانه اقدام کنند تا امکان پرداخت سود سهام آنها از طریق این شرکت فراهم شود.

ابوترابی در خصوص برخی اظهارات مبنی بر مقاومت بعضی از شرکت‌ها برای عدم پرداخت سود سهام از طریق سجام گفت: به طور حتم اگر این امر الزام قانونی شود، همه شرکت‌ها ملزم خواهند شد که سود سهامدارانشان را از طریق شرکت سپرده‌گذاری پرداخت کنند و اگر در این خصوص اقدام نکنند مرتکب تخلف می‌شوند و مطابق مقررات با آنها برخورد می‌شود.

قائم مقام مدیر عامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی در پایان گفت: مسوولان سازمان بورس و اوراق بهادار برای رفاه حال همه سهامداران بیش از پیش تلاش می‌کنند تا سود سهامداران شرکت‌های مندرج در بازار سرمایه به راحتی به حساب آنها واریز شود، به گونه‌ای که آنها مجبور نباشند برای دریافت سود سهام به بانک‌ها و یا شرکت‌ها مراجعه کنند و متحمل هزینه شوند.

به گزارش ایرنا، مسئولان سازمان بورس پیگیر آن هستند در قانون جدید بازار سرمایه، تمام شرکت‌های بورسی مکلف شوند که سود سهام را از طریق سامانه سجام به سهامداران پرداخت کنند./ایرنا

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار