آخرین تغییرات سهمیه‌بندی بنزین ۱۴۰۵ / کارت جایگاه ممنوع شد؟ جزییات افزایش ۴۰ درصدی قیمت موبایل / بازار به کف رسیده؟ فوری / ثبت نام مسکن استیجاری تهران + شرایط و نحوه ثبت نام نتایج طرح عادی ایران خودرو اعلام شد + جزئیات شانس برندگان و زمان تحویل برندگان نتایج طرح مادران ایران خودرو امروز مشخص شدند | استعلام سریع با کد ملی انتقال سهمیه سوخت به کارت بانکی کلید خورد | بنزین چگونه سهمیه‌بندی می‌شود؟ + جزئیات آخرین قیمت ارز امروز ۱۰ مرداد ۱۴۰۵ | صعود دلار و یورو در بازار آزاد قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۱۰ مرداد ۱۴۰۵ | افزایش قیمت‌ها در بازار + آخرین نرخ‌ها نتایج قرعه کشی ایران خودرو مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد؟ + مشاهده با کد ملی برنامه جدید صندوق بازنشستگی کشوری/ جزئیات جدید تسهیلات بازنشستگان و خرید اقساطی بازنشستگان تسهیل فرآیند ترخیص خودروهای وارداتی در قشم ابهام در مدیریت سبد 2200 همتی سهام عدالت؛ وزارت اقتصاد شفاف سازی کند بزرگترین دارندگان بیت‌کوین جهان کدامند؟ اختصاص سهمیه ویژه ارزی برای خدمات پس از فروش خودروهای وارداتی شورای رقابت: قراردادهای مشارکت در تولید خودرو غیرقانونی نیست رفع نیاز به واردات بنزین با کاهش 15 درصدی مصرف

برجام کدام گروه‌های بورس را مثبت می‌کند؟

برجام کدام گروه‌های بورس را مثبت می‌کند؟ به گفته بک کارشناس بازار بورس نقش برجام به عنوان فاکتور کوتاه‌مدت و هیجانی بر بورس موثر است. در بلندمدت و با مشاهده تاثیرات مثبت برجام بر اقتصاد بازار سهام نیز از این اتفاق تاثیرات مثبتی خواهد گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۵ - ۲۰ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 10
کد خبر: ۱۱۷۲۱۹

به گزارش راهبرد معاصر بازار سهام همچنان بر مدار منفی استوار است. شاخص کل بورس امروز هم با ۴۱۸۰ واحد منفی کار خود را به پایان رساند. این در حالی است که سرعت افت ابتدایی بازار با رشد گروه‌های بانک و خودرو در ادامه اندکی کاسته شد.

سلمان نصیرزاده کارشناس بازار سهام گفت: بورس امروز هیجان منفی کمتری داشت و شاخص کل هم افت کمتری متحمل شد. خالص معاملات حدود ۲۷۰۰ میلیارد تومان بود و خروجی پول حدود ۲۸۰ میلیارد تومان و کمتر از دیروز بود. وضعیت بورس هنوز به ثبات نرسیده و اعتماد چندانی به بورس از سوی سهامداران نیست.

وی ادامه داد: برجام و شائبه افت هیجانی دلار مشابه تیر ۹۴ وجود دارد. ممکن است افت نرخ دلار آزاد حتی تا زیر قیمت دلار نیما ادامه یابد. در صورت حصول توافقات کاهش نرخ دلار تا ۲۵۰۰۰ تومان وجود دارد. این نرخ برای بورس خوب است اما در صورت اخبار هیجانی از برجام امکان تاثیر منفی بر بازار سهام در کوتاه‌مدت وجود دارد.

بورس فعلا محافظه‌کار است

نصیرزاده گفت: در حال حاضر شرکت‌های حساس به نرخ دلار مثل شرکت‌های صادراتی کشش رو به بالایی ندارند. تقاضای چندانی در کوتاه‌مدت نیست و این در حالی است که قیمت‌ها به شدت به قیمت‌های ارزنده نزدیک شده است.

این کارشناس بازار سهام عنوان کرد: در مقابل گروه‌هایی داریم که از اخبار برجامی منتفع می‌شوند، مثل خودرو، بانک، بیمه، حمل‌ونقل و … . این گروه‌ها امکان نوسان مثبت در کوتاه‌مدت را دارند.

وی افزود: بورس فعلا نوسانات منفی و رفتار محافظه‌کارانه دارد و خریدار قدرت خرید ندارد. محدوده حمایتی برای شاخص کل بورس حدود یک میلیون و ۲۸۰ تا یک میلیون و ۳۰۰ هزار واحد است. بورس از نظر نسبت پی‌برای، عملکرد شرکت‌ها و قیمت‌ها در اکثر صنایع مناسب است.

نصیرزاده بیان کرد: در این بین نقش برجام به عنوان فاکتور کوتاه‌مدت و هیجانی بر بورس موثر است. در بلندمدت و با مشاهده تاثیرات مثبت برجام بر اقتصاد بازار سهام نیز از این اتفاق تاثیرات مثبتی خواهد گرفت./تجارت نیوز

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار