چهار شرور مسلح در جریان رزمایش پاک‌سازی کویر بردسکن به هلاکت رسیدند قاچاقچیان بین المللی به ۵ سال حبس و ۶ هزار میلیارد جزای نقدی محکوم شدند دیدار محسنی‌اژه‌ای با مقام عالی قضایی پاکستان هانی کرده با اصابت ۲ گلوله پلیس بازداشت شد پیش‌بینی افزایش گردوخاک از دوشنبه در تهران اسامی برخی محصولات خوراکی غیرمجاز اعلام شد اعلام جرم دادستانی تهران علیه مدیران دو رسانه دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان

اطلاعیه دادستانی تهران درباره روند درمانی بکتاش آبتین

دادستان تهران با انتشار اطلاعیه ای درباره روند درمانی بکتاش آبتین توضیحاتی ارائه داد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۶ - ۱۹ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 09
کد خبر: ۱۱۷۰۸۴

به گزارش راهبرد معاصر دادستانی تهران درباره روند درمانی بکتاش آبتین اطلاعیه‌ای صادر کرد. دادستانی تهران در این باره اعلام کرد:

مرحوم آبتین به جرم اجتماع و تبانی به قصد اقدام علیه امنیت ملی کشور به تحمل ۵ سال حبس محکوم شده بود.

در فروردین ماه سال ۱۴۰۰ و در زمانی که مرحوم آبتین در حال گذران دوران محکومیت خود بود، به محض ادعا مبنی بر ابتلا به بیماری کرونا، دستورات پزشکی مقتضی خطاب به بازداشتگاه اوین صادر شده، اما نهایتا مشخص شده بود که مشارالیه در آن برهه زمانی به ویروس کووید۱۹ مبتلا نبوده است.

براساس این گزارش، علی رغم وجود منع قانونی برای اعطای مرخصی به آقای آبتین (عدم مضی یک سوم از میزان محکومیت موضوع تبصره ۴ ماده ی ۵۲۰ قانون آیین دادرسی کیفری مصوب ۱۳۹۲) ، دادستانی تهران در راستای تقویت روحیه و به منظور مساعدت به حال نامبرده برای فراهم کردن ترتیبات و همراهی پدرش در سفر به مشهد مقدس، در تاریخ ۱۴۰۰/۰۶/۱۷ مرخصی ۵ روزه به مشارالیه اعطا کرده و مرخصی او برای ۵ روز دیگر نیز تمدید شده و او مجموعا 10 روز در مرخصی به سر برده است.

بنابر گزارش دادستانی تهران در رابطه با ابتلای بکتاش آبتین به بیماری کووید ۱۹ و انتقالش به بیمارستان آیت‌الله طالقانی در تاریخ ۱۴۰۰/۰۹/۱۵، دایره نظارت دادسرای تهران به محض اطلاع از ابتلای وی به ویروس کرونا، راسا نسبت به اعطای مرخصی به محکوم اقدام نمود. خانواده آقای آبتین نیز پس از صدور دستور مرخصی، وی را از بیمارستان آیت‌الله طالقانی به بیمارستان خصوصی ساسان منتقل می کنند.

در گزارش دادستانی تهران تاکید شده است، در مدت بستری آقای آبتین در هر دو بیمارستان، دادستانی تهران با اعزام پزشکان حاذق اداره کل پزشکی قانونی استان تهران بر بالین وی، نسبت به نظارت بر روند درمان او و تضمین هرچه بیشتر خدمات دهی به بیمار در بیمارستان‌های محل بستری اقدام کرده بوده است.

با اعلام خبر فوت مرحوم بکتاش آبتین، عکسی قدیمی از حضور وی در بیمارستان در شبکه‌های مجازی منتشر شده که بر پای او پابند زده شده، قابل ذکر آنکه این تصویر مربوط به خرداد ماه سال جاری است که وی جهت پیگیری معالجات به بیمارستان اعزام شده بود.

در همان زمان رییس وقت سازمان زندان‌ها گفته بود: «در خصوص کیفیت اعزام آقای بکتاش آبتین به بیمارستان، با عوامل خاطی برخورد خواهد شد که در این خصوص اقدامات لازم از سوی مراجع قضایی و اداری صورت گرفته است»./ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار